Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!
Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

Új SZTE dolgozói és hallgatói mobil díjcsomagok a Telekomtól

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) új megállapodást kötött a Telekommal. Ennek részeként új dolgozói és hallgatói mobil díjcsomagok és mobilnetek érhetők el az SZTE flotta tagjai számára. Az új szerződés megkötésével a meglévő díjcsomagokat az újakra váltjuk át 2020. november 4-én.

TUDNIVALÓK A VÁLTÁSRÓL

Ismerd meg az új SZTE dolgozói és hallgatói díjcsomagokat és mobilneteket!

Készítettünk egy részletes tájékoztatót, amit az alábbi linkről pdf formában tudsz letölteni, emellett röviden összefoglaltuk az új díjcsomagok legfontosabb előnyeit:

  • 3 új hang díjcsomag közül választhatsz:
    • percdíjas: 2159 Ft-os havi díjjal, 1905 Ft havi díj lebeszélhetőséggel és egységes, 13,97 Ft-os perc és SMS-díjakkal
    • hálózaton belül korlátlan: 2233 Ft-os havi díjjal, 0 Ft-os perc- és SMS díjakkal Telekom alapdíjas mobilszámok esetén, a havi díjba foglalt 60 perc beszélgetéssel más belföldi alapdíjas mobil- és vezetékes számok hívása esetén
    • belföldön és EU-ban korlátlan: 4145 Ft-os havi díjjal, 0 Ft-os perc- és SMS díjakkal belföldi alapdíjas számok esetén (az EU-s korlátlanság azt jelenti, hogy a 0 Ft-os percdíj akkor is érvényes, ha EU-s országból hívsz belföldi alapdíjas számot)
  • szabadon kombinálható hang és net csomagok: a választott hang díjcsomag mellé 6, kedvezményes havi díjú Flotta Net csomag közül választhatod ki a neked megfelelőt, 500 MB-tól egészen a korlátlanig, rugalmasan kombinálhatod a hang és net díjcsomagokat, ahogy számodra a legjobb (fontos, egy Flotta Net csomag választása kötelező)
  • korlátlanul használható alkalmazások: a 2 GB-os Flotta Net csomagtól már több népszerű alkalmazást is korlátlanul használhatsz belföldön, pl. a Facebookot vagy az Instagramot is
  • e-Pack kedvezmény: elektronikus számla és határidőre, elektronikus úton történő befizetés esetén 300 Ft e-Pack havidíj-kedvezményt adunk (a tájékoztató pdf-ben már a kedvezménnyel csökkentett havi díjakat tüntettük fel).

Nézd meg a 3 új díjcsomag részletes ismertetőjét!

Nézd meg, milyen lesz az új hang és net csomagod!

A letölthető pdf tájékoztatóban a 4. oldalon mutatjuk be, hogyan váltjuk meglévő SZTE-s hang és net csomagodat. A Flotta Net csomagok közül olyat választunk ki a váltásnál, ami a leginkább megfelelő lehet számodra a meglévő adatmennyiséged alapján.

Mikortól lesz új díjcsomagom és mobilnetem?

November 4-én váltjuk át díjcsomagodat az újabbra. A váltáskor az új net csomag beállításáról információt küldünk majd. Az SMS kiküldésétől él az új díjcsomagod (ha esetleg később kapod meg, pl. mert ki volt kapcsolva a telefonod, akkor is a kiküldés időpontja számít). Ha szeretnéd már előtte módosítani, akkor a 1414-es számon vagy a Telekom üzletekben megteheted. A letölthető pdf tájékoztatóban megtalálsz minden fontos információt, ami az ügyintézéshez szükséges.

Van teendőm?

Amennyiben az új díjcsomag megfelelő számodra, az SMS-értesítést követően nincs további teendőd, a fentebb írtak szerint átváltjuk a díjcsomagodat. Természetesen a váltást követően igényed szerint módosíthatod a hang vagy net csomagodat is.

Magenta 1-es vagyok, érvényesül-e a net duplázás?

Szeptember óta az új lakossági és flottás net csomagokban Magenta 1 csomag esetén már nem érvényesül a net duplázás, ezért kérünk, ha a váltás után kevésnek érzed a felhasználható net mennyiségét, válts nagyobb net csomagra! A net duplázás visszaállítására sajnos nincs lehetőségünk, az üzletekben vagy a 1414-es számon ügyfélszolgálatos kollégáinknak sem áll módjában ezen változtatni.

Szeretnél a váltás után korlátlan hang díjcsomagot vagy nagyobb netet?

Minden, a módosítással, ügyintézéssel kapcsolatos fontos információt összegyűjtöttünk számodra a letölthető tájékoztatóban. Net csomagodat már online is módosíthatod!

További kérdésed van?

ico_dokumentum-84.svg

Töltsd le részletes tájékoztatónkat pdf-ben!
Új SZTE díjcsomagok és egyéb információk letölthető pdf-ben

ico_1414-84.svg

Hívd munkatársainkat SZTE dolgozói flottás előfizetésedről a 1414-es ügyfélszolgálati telefonszámon.

ico_uzleteinkben_84.svg

Keresd fel üzleteink egyikét.
Javasoljuk, foglalj időpontot előtte weboldalunkon, hogy még gyorsabban kiszolgálhassunk!