MEGÚJULTAK AZ ÜGYÉSZEK ORSZÁGOS EGYESÜLETE LAKOSSÁGI FLOTTÁS DÍJCSOMAGJAI

Az Ügyészek Országos Egyesülete új megállapodást kötött a Telekommal. Ennek alapján megújultak a lakossági flottás mobil díjcsomagok is, illetve a mobilnetek újabb választéka érhető el az egyesületi tagok számára. Az új szerződés megkötésével a meglévő díjcsomagokat az újakra váltjuk át legkésőbb 2024. július 15-ig.

TUDNIVALÓK A VÁLTÁSRÓL

Első lépésként ismerd meg az új díjcsomagokat és mobilneteket!

Készítettünk egy részletes tájékoztatót, amit az alábbi linkről pdf formában tudsz letölteni. Emellett röviden összefoglaltuk az új díjcsomagok legfontosabb előnyeit:

 • 4 új hang díjcsomag közül választhatsz:
  • percdíjas: 2130 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), 145 perc lebeszélhetőséggel, 11,43 Ft-os percdíjakkal és 19,05 Ft-os SMS díjakkal.
  • korlátlan hívás Telekom hálózaton belül és belföldi vezetékes számok esetén: 1817 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), 0 Ft-os percdíjakkal Telekom alapdíjas mobil- és belföldi vezetékes számok esetén, plusz a havi díjban 20 perc más belföldi alapdíjas számok hívására és 100 db, belföldön Telekom alapdíjas mobilszámokra küldhető SMS-sel.
  • belföldön korlátlan: 5230 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), korlátlan hívás belföldi alapdíjas mobil- és vezetékes számok esetén, 100 db, belföldi alapdíjas mobilszámokra küldhető SMS-sel.
  • belföldön és EU irányba korlátlan: 6830 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), korlátlan hívás belföldi alapdíjas mobil- és vezetékes számok esetén, korlátlan hívás az EU díjzóna a mindenkori lakossági ÁSZF-nek megfelelően, 1000 db, belföldi alapdíjas mobilszámokra küldhető SMS-sel.

Az új díjcsomagok főbb előnyei:

 • akár 7 db kedvezményes díjcsomagú előfizetésed is lehet.
 • szabadon kombinálható hang és net csomagok: A választott hang díjcsomag mellé 5, kedvezményes havi díjú Flotta Net csomag közül választhatod ki a neked megfelelőt, 1 GB-tól egészen a korlátlanig (egy Flotta Net csomag választása kötelező). A Flotta Net Korlátlan + MultiSIM 2024 csomagban ráadásul még díjmentes MultiSIM-eket is igényelhetsz!
 • e-Pack havidíj-kedvezmény: Elektronikus számla és határidőre, elektronikus úton történő befizetés esetén 410 Ft e-Pack havidíj-kedvezményt adunk (a tájékoztató pdf-ben már a kedvezménnyel csökkentett havi díjakat tüntettük fel).

Töltsd le részletes tájékoztatónkat!

Nézd meg, milyen lesz az új hang és net csomagod!

A választott hang díjcsomag mellé 5, kedvezményes havi díjú Flotta Net csomag közül választhatod ki a neked megfelelőt, 1 GB-tól egészen a korlátlanig (egy Flotta Net csomag választása kötelező). A Flotta Net Korlátlan + MultiSIM 2024 csomagban ráadásul még díjmentes MultiSIM-eket is igényelhetsz!

Mikortól lesz új díjcsomagom és mobilnetem?

Legkésőbb 2024. július 15-ig váltjuk át díjcsomagodat az újabbra. A váltáskor az új netcsomag beállításáról információt küldünk majd. Az SMS kiküldésétől él az új díjcsomagod. Ha szeretnéd már előtte módosítani, akkor a 1414-es számon vagy a Telekom üzletekben megteheted. A letölthető pdf-tájékoztatóban megtalálsz minden fontos információt, ami az ügyintézéshez szükséges..

Van teendőm?

Amennyiben az új díjcsomag megfelelő számodra, az SMS-értesítést követően nincs további teendőd, a fentebb írtak szerint átváltjuk a díjcsomagodat. Természetesen a váltást követően igényed szerint módosíthatod a hang vagy net csomagodat is.

Szeretnél a váltás után korlátlan hang díjcsomagot vagy nagyobb netet?

Minden, a módosítással, ügyintézéssel kapcsolatos fontos információt összegyűjtöttünk számodra a letölthető tájékoztatóban.

További kérdésed van?

ico_1414-84.svg

Hívd munkatársainkat a korábban a Budapest Bank Szakszervezete konstrukcióba tartozó dolgozói előfizetésedről a 1414-es ügyfélszolgálati telefonszámon.

ico_uzleteinkben_84.svg

Keresd fel üzleteink egyikét.
Javasoljuk, foglalj időpontot előtte weboldalunkon, hogy még gyorsabban kiszolgálhassunk!