ÚJ Családi M mobil DÍJCSOMAgod lesz HAMAROSAN

A Magyar Telekom az általad használt dolgozói mobil díjcsomagot új családi csomagra váltja át, mert ezeknél lesz lehetőség arra, hogy a jövőben ismét használhasd az online funkciókat. Ilyen pl. a net váltása a www.telekom.hu oldalon vagy a hang díjcsomag online módosítása. Jelenlegi Dolgozói Mátrix díjcsomagodat 2022 áprilisának utolsó hetében váltjuk az új Telekom Családi M csomagra.

TUDNIVALÓK A VÁLTÁSRÓL

Nézd meg, mi a főbb különbség a meglévő és az új hang díjcsomagod között!

Meglévő díjcsomagod:

Telekom Dolgozói Mátrix
Ez egy percdíjas díjcsomag 400 MB mobilnettel.
A havi díja 2064 Ft e-Pack havidíj-kedvezménnyel.

Új díjcsomagod áprilistól:

Telekom Családi M
Ezzel a díjcsomaggal korlátlanul hívhatod a Telekom mobil- és vezetékes számait belföldön, és korlátlanul küldhetsz SMS-t a Telekomos mobilszámokra. Plusz a csomag tartalmaz 50 percet, amit más belföldi mobilszámok hívására használhatsz fel, és 50 db SMS-t is, amit más belföldi mobilszámokra küldhetsz.
A díjcsomag havi díja 1490 Ft e-Pack havidíj-kedvezménnyel.

A Családi M díjcsomag mellé 6 felé Flotta Net csomagból választhatsz egyet 500 MB-tól a korlátlanig, ami számodra a leginkább megfelelő (egy Flotta Net választása kötelező). A váltáskor a mobilnet esetén a jelenleg használt net csomag adatmennyiségéhez leginkább közel eső, annak legjobban megfeleltethető új Flotta Net csomagot fogjuk választani.

A Családi M díjcsomag részletes díjait és a választható Flotta Net csomagokat, emellett számos egyéb hasznos információt egy pdf-ben foglaltuk össze neked.

Mikortól lesz új díjcsomagom és mobilnetem?

Április utolsó hetében váltjuk át díjcsomagodat az új Családi M-re. A váltáskor az új net csomag beállításáról SMS-t küldünk majd. Természetesen előtte is módosíthatod a díjcsomagodat. Hívd a 1414-es számot vagy egyeztess családtagoddal, ismerősöddel, akié az előfizetés.

Van teendőm?

Amennyiben az új díjcsomag megfelelő számodra, az SMS-értesítést követően nincs további teendőd, a fentebb írtak szerint átváltjuk a díjcsomagodat. A váltást követően módosíthatod a hang vagy net csomagodat is. Hívd a 1414-es számot, kollégáink segítenek.

További kérdésed van?

ico_gyakori_kerdesek_84.svg

Töltsd le részletes tájékoztatónkat pdf-ben!
Új Családi díjcsomagok és net csomagok

ico_1414-84.svg

Hívd a 1414-es telefonszámot, ahol munkatársaink segítenek majd.

ico_szerzodes_modositas_84.svg

Kérünk, egyeztess családtagoddal, ismerősöddel, akié az előfizetés!