Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!
Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!

Információk leendő partnereknek

A lakossági Net 15 GB, Gigaerős Net és Gigaerős Net +, valamint az Üzleti Adat 12 GB és 25 GB csomagjainkban a chat, közösségi oldalak és navigáció, a Zene opcióban pedig a zene kategóriába tartozó egyes alkalmazások saját tartalmának* használata nem csökkenti a csomag adatkeretét.

Mit kell tennem, hogy alkalmazásom valamelyik ingyenes adatforgalmi kategóriába kerüljön?

Jelentkezz, és amennyiben alkalmazásod az alábbi kategóriák egyikébe tartozik és teljesíti a technikai feltételeket (melyeket a jelentkezést követően megosztunk veled), terméked bekerül az adatforgalmat saját tartalmával* nem csökkentő applikációk közé.

Jelenleg négy kategóriában a következő alkalmazások érhetők el

Chat alkalmazások

A Chat alkalmazás kategóriát tartalmazó net csomagoddal a Facebook Messenger, az RCS és a WhatsApp alkalmazások saját tartalmának* használata nem csökkenti az adatkeretedet.

Közösségi oldalak, alkalmazások

A közösségi oldal kategóriát tartalmazó net csomagoddal a Facebook, illetve Instagram alkalmazások saját tartalmának* használata nem csökkenti az adatkeretedet.

Navigációs alkalmazások

A navigációs alkalmazások kategóriát tartalmazó net csomagoddal a Waze alkalmazások saját tartalmának* használata nem csökkenti az adatkeretedet.

Zene alkalmazások

Az Apple Music, a Spotify, a Deezer és a Tidal alkalmazások saját tartalmának* használata nem csökkenti az adatkeretedet.