Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!
Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

információk leendő partnereknek

A lakossági Net 15 GB, Gigaerős Net és Gigaerős Net +, valamint az Üzleti Adat 12 GB és 25 GB csomagjainkban a chat, közösségi oldalak és navigáció, a Zene opcióban pedig a zene kategóriába tartozó egyes alkalmazások a mobilinternet csomaghoz tartozó adatmennyiségen felül, korlátlanul használhatók, azaz igénybe vételük nem csökkenti a csomag adatkeretét.

Mit kell tennem, hogy alkalmazásom valamelyik ingyenes adatforgalmi kategóriába kerüljön?

Jelentkezz, és amennyiben alkalmazásod az alábbi kategóriák egyikébe tartozik és teljesíti a technikai feltételeket (melyeket a jelentkezést követően megosztunk veled), terméked bekerül az adatforgalmat nem csökkentő tartalmak közé.

Jelenleg négy kategóriában a következő alkalmazások érhetők el korlátlanul

Chat alkalmazások

A Chat alkalmazás kategóriát tartalmazó net csomagoddal a Facebook Messenger, az RCS és a WhatsApp alkalmazások használata nem csökkenti az adatkeretedet.

Közösségi oldalak, alkalmazások

A közösségi oldal kategóriát tartalmazó net csomagoddal a Facebook, illetve Instagram alkalmazások használata nem csökkenti az adatkeretedet.

Navigációs alkalmazások

A navigációs alkalmazások kategóriát tartalmazó net csomagoddal a Waze alkalmazások használata nem csökkenti az adatkeretedet.

Zene alkalmazások

Az Apple Music, a Spotify, a Deezer és a Tidal alkalmazások használata nem csökkenti az adatkeretedet.