CÉGBÍRÓSÁGI CÉGINFORMÁCIÓK - INTERNETES LETÖLTÉSSEL

A szolgáltatással Magyarországon bejegyzett cégekről szerezhetsz hiteles információt azonnal, időt rabló ügyintézés és utánajárás nélkül.

A cégadatok az Igazságügyi Minisztérium Cégnyilvántartási és Céginformációs Szolgálatának adatbázisából online módon tölthetők le. Ezek az adatok megbízható információt adnak partnereiről, ügyfeleiről, vagy felhasználhatod saját letöltött cégadatait igazolások, pályázatok benyújtásához.

Letölthető dokumentum típusok

  • cégkivonat
  • cégmásolat
  • névjegy
  • vállalati mérleg
  • eredménykimutatás.

A cégbírósági információk letöltésének menete

Keresd meg a kívánt céget

www.cegtalalo.hu honlapon keress rá a kívánt vállalkozásra cégnév, cégjegyzékszám, adószám, székhely vagy tevékenység alapján, majd válaszd ki a keresett céget a találati listából. A megrendelő ablakban megjelenik a kiválasztott cég neve, címe és cégjegyzékszáma, valamint táblázatos formában a cégre vonatkozó választható dokumentumtípusok és a kapcsolódó fizetési módok.

Válaszd ki a letölteni kívánt dokumentumot

Válaszd ki a megfelelő dokumentumot és a Mobil Vásárlás lehetőséget. A dokumentum díja a megfelelő linken látható. A következő oldalon add meg telefonszámodat, majd kattints a fizetés gombra (amennyiben a telefonszáma mellett megadod e-mail címedet is, a kért dokumentumot emailben is megkapod).

Hagyd jóvá a vásárlást SMS-ben

Ezt követően a vásárlás adatait összefoglaló vásárlási jóváhagyási kérést kapsz SMS-ben, amely tartalmazza a dokumentum ellenértékét, illetve a kiegyenlítésre felhasználható fizetési módot, és hogy vásárlási kóddal, vagy anélkül kell jóváhagynod a vásárlást.

Kérjük, erősítsd meg a vásárlást egy "igen", "OK" vagy üres válasz SMS elküldésével a +36-30/8100-000-ás számra! A fizetés jóváhagyására 5 perc áll rendelkezésre.

Töltsd le a megvásárolt dokumentumot

A sikeres tranzakcióról SMS-ben is visszaigazolást kapsz, a honlapon pedig a fizettem gomb lenyomása után letöltheted az igényelt dokumentumot, és amennyiben a kiválasztási folyamat során bejelölted ezt a lehetőséget, e-mailben is megkapod. Amennyiben a böngészőből kilépsz, vagy nem nyomod le a Fizettem gombot, akkor a dokumentumot nem tudod elérni. (Természetesen ha e-mail címedet megadtad, e-mailben ekkor is megkapod a kért dokumentumot.)

Díjazás

A dokumentum letöltések díjai: Tájékozódj a Cégtaláló honlapján

Hálózaton belüli SMS díja: díjcsomagod tarifái szerint.

Hogyan tudsz fizetni a szolgáltatásért?

ico_elofizetes_84.svg

Havi díjas előfizetőként

Havi számlád vagy univerzális egyenleged terhére vásárolhatsz.

Részletek
ico_domino_84.svg

Domino előfizetőként

Előzetesen feltöltött univerzális egyenlegeddel vásárolhatsz.

Részletek