INGATLAN.COM SZOLGÁLTATÁSOK

A Mobil Vásárlás szolgáltatás keretében mobiltelefonod segítségével a díjmentes hirdetésfeladás mellett különböző fizetős szolgáltatásokat rendelhetsz meg az Ingatlan.com honlapon.

Mire van szükséged a Ingatlan.com szolgáltatások igénybevételéhez?

Add fel hirdetésedet az Ingatlan.com honlapon

www.ingatlan.com honlapon regisztrált felhasználók a 'Hirdetéseim' fülre vagy felül a 'Belépés' gombra kattintva tudnak bejelentkezni, ahol a bal oldali menüben az 'Új hirdetés feladása' gombbal indítható a hirdetés feladása.

Az opcionális, fizetős szolgáltatásokat - mint például a fotók feltöltése, a hirdetés kiemelése, link beszúrása, napi- vagy hetilapban történő megjelenés - a hirdetésfeladási folyamat 3. (Fotók), 4. (Extrák) és 5. (Médiapartnerek) lépésénél lehet kiválasztani.

A folyamat végén a 'Mentés' gombra kattintva rögzítésre kerül a hirdetés, majd a következő, 'Fizetés' oldalon ki kell választani a 'Mobil Vásárlás'opciót. Itt tájékoztatást kapsz a fizetendő díj mértékéről és meg kell adnod mobiltelefonszámodat a tranzakció SMS-ben történő jóváhagyáshoz.

Hagyd jóvá a vásárlást SMS-ben

A megadott telefonszámra SMS értesítést fogsz kapni, melyben tájékozódhatsz a hirdetés ellenértékéről, illetve a kiegyenlítésre felhasználható fizetési módról.

Kérjük, erősítsd meg a vásárlást egy "igen", "OK" vagy üres válasz SMS elküldésével a +36 30 810 0000-ás számra! A fizetés jóváhagyására 3 perc áll rendelkezésre.

Őrizd meg a visszaigazoló SMS-t

A jóváhagyást követően a sikeres vásárlás tényét igazoló értesítést kapsz SMS-ben, illetve a weboldalon, továbbá a kosárban található termékek aktiválása azonnal megtörténik.

Kérjük, néhány napig őrizd meg a visszaigazoló SMS-t!

Díjazás

Az Ingatlan.com hirdetésekhez kérhető extra szolgáltatások díja: Tájékozódj a Ingatlan.com honlapján

Hálózaton belüli SMS díja: díjcsomagod tarifái szerint.

Hogyan tudsz fizetni a szolgáltatásért?

ico_elofizetes_84.svg

Havi díjas előfizetőként

Havi számlád, univerzális egyenleged vagy hűségpontjaid terhére vásárolhatsz.

Részletek
ico_domino_84.svg

Domino előfizetőként

Előzetesen feltöltött univerzális egyenlegeddel vásárolhatsz.

Részletek

A szolgáltatás létrejötte a Magyar Telekom és az Arkon Zrt. együttműködésének köszönhető.