Mobil lottó nyeremény átvétele

Nyeremény esetén a Szerencsejáték Zrt. SMS-t küld a nyertes fogadást megjátszó telefonszámra:

599 999 Ft nyereményig minden nyertes játékos SMS-ben értesítést kap a nyereményről, és a Szerencsejáték Zrt. automatikusan utalja át az összeget a megadott bankszámlaszámra, amennyiben az adott telefonszámhoz már van megadásra került bankszámlaszám. Amennyiben még nem regisztráltad a bankszámlaszámod az adott telefonszámhoz, úgy azt az alábbi formátumban kell megküldened a 1756-os telefonszámra:

UTAL*NÉV*számlaszám*(A*karakterek elengedhetetlen elemei az SMS formátumnak.)

Példa: UTAL*SZEMLÉDI ANDRÁS*12345678-12345678-12345678*

Változás esetén bármikor megadhatod az új számlaszámodat SMS-ben a szokásos formátumban: UTAL*név*számlaszám*

A helyesen beküldött SMS után a rendszer már az új számlaszámra küldi a következő nyereményt. Amennyiben az aktuális nyereményed is már az új számlára kéred, hívd a Szerencsejáték Zrt. telefonos Ügyfélszolgálatát (+36 1 201 0580).

599 999 Ft összeget meghaladó nyeremény esetén a játékosok SMS értesítést kapnak a nyerés tényéről. Ezt követően az Szerencsejáték Zrt. ügyfélszolgálati munkatársa telefonon felveszi a nyertessel a kapcsolatot, és tájékoztatja a nyeremény felvétel módjáról.


FONTOS!

Kérjük, hogy a visszaigazoló SMS-t őrizd meg, mert találat esetén ezzel megkönnyíted a nyeremény felvételét. A nyeremény átvételéhez arra az aktív SIM-kártyára van szükség, amelyről a nyertes fogadást indítottad.

Amennyiben nem kerül megadásra a bankszámlaszámod, a nyeremény elérését követő 20. a 60. és a 80. napon a Szerencsejáték Zrt. figyelmeztető SMS-t küld. A nyereményigénylés elévülése jelenleg 90 nap.

A szerencsejátékban 18 éven aluli személyek nem vehetnek részt!