Híváskérő

  • Dominósként visszahívást kérhetsz SMS-ben vagy nem fogadott hívás megjelenítésével, ha egyenleged új hívás indítását már nem teszi lehetővé.
  • A szolgáltatás nem igényel előzetes regisztrációt

A szolgáltatást belföldön olyan Dominós vagy Mix típusú előfizető veheti igénybe, akinek egyenlege 1 percnyi beszélgetésre sem elegendő.

A szolgáltatás igénybevétele ilyen egyszerű:

  • Ha lemerült egyenlegű Domino kártyádról Telekom mobil számot tárcsázol, a következő hangbemondást hallod:

"Önnek az adott irányba híváskezdeményezésre nincs fedezete, kérjük, töltse fel folyószámláját. Amennyiben visszahívást kér az Ön nevében elküldött SMS-sel, nyomja meg a # gombot."

A # gomb megnyomását követően a rendszer automatikusan SMS-t küld a hívott félnek, az SMS feladója a te számod lesz. Visszahívást kérő SMS esetén SMS kézbesítési értesítő nem kérhető és a kézbesítési idő 1 óra. Azaz amennyiben a hívott fél mobiltelefonja 1 óránál hosszabb ideig nem elérhető, az SMS nem kerül kiküldésre.

  • Ha lemerült egyenlegű Domino kártyádról belföldi, nem Telekom mobil számot tárcsázol, a következő hangbemondást hallod:

"Önnek az adott irányba híváskezdeményezésre nincs fedezete, kérjük, töltse fel folyószámláját! A # gomb megnyomásával kezdeményezheti, hogy nem fogadott hívás jelenjen meg a hívott félnél az Ön számáról."

A # gomb megnyomását követően a rendszer a te számodról indított nem fogadott hívást jelenít meg a hívott fél készülékén. Amennyiben a hívószámod kijelzését tiltottad, a szolgáltatás igénybevételével esetileg ez a tiltás megszűnik, hogy megjelenhessen a számod a hívott fél készülékén (a hívószám kijelzés tiltását csak a szolgáltatás igénybevétele esetén esetileg oldjuk fel).

Díjazás:

  • havidíj-mentes