Karácsonyra szeretnél rendelni? Kiszállítással kapcsolatban itt tudsz tájékozódni.
Karácsonyra szeretnél rendelni? Kiszállítással kapcsolatban itt tudsz tájékozódni.

Konferenciahívás

 • Akár 5 emberrel beszélhetsz egyszerre.
 • Gyors megbeszélés mobilodról, egyszerűen.
online2.png

Rendeld meg online!

Havi díj

 • havidíj-mentes

Hasznos információ

A Konferenciabeszélgetés szolgáltatást azon ügyfeleink igényelhetik, akik már legalább két hónapja előfizetőink, és az eddig kézhez kapott számlájukat kiegyenlítették, azaz a számlák ellenértéke beérkezett a Telekomhoz, valamint akiknek nincsen tartozásuk a Telekommal szemben.

5 partnerrel is beszélgethetsz párhuzamosan

A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy megfelelő mobiltelefon segítségével a hagyományos, két résztvevős beszélgetéseket további résztvevőkkel bővítsd ki, azaz egyidejűleg nem csupán egy, hanem akár 5 partnerrel folytass beszélgetést. A Konferenciabeszélgetés minden résztvevője hallja a többi résztvevőt, illetve beszélhet hozzájuk ugyanúgy, mintha valamennyien személyesen jelen lennének egy megbeszélésen.

Konferenciabeszélgetés felépítése

 • Hívd fel az első partnert, ugyanúgy, mint más esetben!
  A résztvevők nem csak Telekom mobilszolgáltatás-előfizetők lehetnek.
 • Hívd fel a következő beléptetni kívánt résztvevőt!
  Ekkor a folyamatban lévő hívás automatikusan tartásba kerül.
 • A kapcsolat létrejötte után a tartásba tett partnert úgy tudod beléptetni a beszélgetésbe, hogy megnyomod a 3-as gombot, majd azt a gombot, amellyel a hívást indítottad.
  Ekkor veled együtt már hárman vannak vonalban.

Ha újabb résztvevőt kívánsz a beszélgetésbe beléptetni, ugyanúgy kell eljárnod, mint ahogyan a második résztvevőt is beléptetted. A beszélgetésbe nemcsak azt léptetheted be, akit te hívtál, hanem beléptethető bejövő, vagyis várakozó hívás is. A beszélgetésben egyszerre maximum 6 résztvevő lehet, tehát legfeljebb 5 résztvevőt léptethetsz be.

A kezdeményező lehetőségei

Konferenciabeszélgetés közben a kezdeményezőnek a következő lehetőségei vannak:

Magánbeszélgetésre hívhatsz a résztvevők közül valakit. Ha valamelyik résztvevővel úgy szeretnél néhány szót váltani, hogy a többi résztvevő azt ne hallja, de a konferenciát is szeretnéd fenntartani, akkor az illető résztvevőt át tudod tenni magánbeszélgetésbe. Ezt úgy tudod elérni, ha megnyomod a 2-es gombot, majd annak a résztvevőnek a sorszámát, akivel a magánbeszélgetést folytatni kívánod és végül a hívásindító gombot. Tehát például ha a harmadikként beléptetett résztvevővel szeretnél magánbeszélgetést folyatni, akkor a következőket kell bebillentyűznöd a készülékébe: 2-es, 3-as, majd a hívásindító gomb.

Egyenként léptethetsz ki résztvevőket a konferencia-beszélgetésből, hogy esetleg a helyükre újabb résztvevőket léptethess be. Ha egy partnert szeretnél kiléptetni, akkor nyomd meg az 1-es billentyűt, majd annak a résztvevőnek a sorszámát, akivel szeretnéd a beszélgetést megszakítani, végül pedig a hívásindító gombot.

Amennyiben a konferenciát az összes résztvevővel szeretnéd megszakítani, egyszerűen nyomd meg a hívásindító gombot.

A konferenciába egyaránt beléptethetők belföldi és külföldi vezetékes és mobilhálózatok előfizetői is.

A költségek a hívót terhelik

Ha te kezdeményezed a konferencia-beszélgetést, tehát ha a résztvevőket te hívod fel és lépteted be a beszélgetésbe, a konferencia-beszélgetés költségei téged terhelnek. Tehát ha két partnert hívtál fel, akkor számládban két indított hívás fog jelentkezni, és ezen hívások a díjcsomagodban meghatározott percdíjak alapján kerülnek számlázásra.

A szolgáltatás díjmentesen vehető igénybe, azonban nem automatikusan áll rendelkezésre, hanem külön kérned kell. A konferencia-beszélgetés kezdeményezéséhez szükséges a Hívástartás szolgáltatás. A szolgáltatást az automata ügyfélszolgálatunkon keresztül illetve telefonos ügyfélszolgálatunkon kérheted.

Az igényelheti, akinek nincs tartozása

A Konferenciabeszélgetés szolgáltatást csak azon ügyfeleink igényelhetik, akik már legalább két hónapja előfizetők, és az eddig kézhez kapott számlájukat kiegyenlítették, azaz a számlák ellenértéke beérkezett a Telekomhoz, valamint akiknek nincsen tartozásuk a Telekommal szemben.

A konferencia-beszélgetés szolgáltatás igénybevételére nem minden mobiltelefon alkalmas. Kérjük, hogy mielőtt igénybe vennéd szolgáltatásunkat, győződj meg róla, hogy készüléked támogatja-e azt.