Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!
Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

Műholdas szolgáltatás

A szolgáltatást a roaming szolgáltatás aktiválása esetén tudod igénybe venni.

  • Akár hajókon vagy repülőgépeken is telefonálhatsz.
  • Olyan helyeken is elérhető, ahol nincs GSM vagy 4G.

A Telekom mobilszolgáltatások előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei az úgynevezett szatellit, maritime és on air szolgáltatók hálózatán keresztül különleges helyeken, akár hajókon vagy repülőgépeken is telefonálhatnak. Ezzel olyan területen is biztosítható a mobiltelefonálás, ahol a hagyományos földi GSM vagy 4G lefedettség nem érhető el. A roaming szatellit, maritime és on air szolgáltatások a többi roaming díjzónától jellegüket tekintve eltérő, önálló szatellit díjzónát alkotnak, melyek mind igénybevételük feltételei, mind területük és díjaik tekintetében eltérnek a hagyományos roaming díjzónáktól.

Az érintett hálózatokból indított vagy fogadott hívások díjai függetlenek attól a földrajzi régiótól, ahol az ügyfél tartózkodik, valamint a szatellit, maritime és on air szolgáltatókon keresztül bonyolított hívások díjai esetében az Európai Unióra érvényes kedvezményes díjazás sem érvényes (tekintettel arra, hogy a jelzett szolgáltatókra a vonatkozó EU-szabályozás sem vonatkozik).

Tovább a műholdas szolgáltatások díjazására

Szolgáltatók:

Szatellit szolgáltatás: speciális műholdas telefonnal vehető igénybe.

  • Thuraya

Maritime szolgáltatás: a hagyományos GSM telefonokkal vehető igénybe az operátor által lefedett területen jellemzően hajókon vagy kompokon).

  • AT&T
  • MCP (Maritime)
  • SEANET

On air szolgáltatás: a szolgáltatás a hagyományos GSM telefonokkal vehető igénybe az operátor által lefedett területen (jellemzően repülőgépeken).

  • OnAir szolgáltató. Az OnAir szolgáltatása az Airbus típusú repülőgépeket használó egyes légitársaságok járatain biztosítja az elérhetőséget (pl.: AirFrance). Bővebb információ az OnAir weboldalán található: http://www.sitaonair.aero/
  • MCP (Aeromobile) szolgáltató