Mire használható a BlackBerry?

Szolgáltatásunk segítségével BlackBerry-képes mobilkészülékeden akár útközben is azonnal elérheted levelezésedet, megtekintheted az e-mailek csatolmányait, valamint megszervezheted találkozóidat éppúgy, mintha számítógéped előtt ülnél. Tekintsd meg, mire használhatod BlackBerry készülékedet.

Azonnal elérhető e-mailek

Azonnal elérhető e-mailek

Amint elektronikus postaládájába e-mail érkezik, az elérhetővé válik BlackBerry készülékeden is. Nem szükséges külön csatlakoznod a levelezőrendszerhez, a levél fogadása automatikusan történik. Üzeneteidet nem csak fogadhatod, de készülékedről kényelmesen meg is válaszolhatod, vagy további címzetteknek küldheted. Akár 10 különböző saját e-mail fiókot megadhatsz, melyek levelezése külön-külön mappában kezelhető. A levél írásakor könnyedén lehet egyes szövegrészeket kimásolni és beilleszteni, csatolmányokat a levélhez hozzáadni.

Csatolmányok megtekintése

Csatolmányok megtekintése

A levelekhez csatolt dokumentumok közül a legismertebbeket (doc, xls, ppt, jpg, bmp, gif, png, tiff, html, pdf, wpd, zip) BlackBerry készüléke segítségével megtekintheted. A megnyitott dokumentumokban a szövegre szükség szerint rá is tudsz nagyítani. Ráadásul az optimalizált adatforgalomnak köszönhetően nagyobb méretű dokumentumok esetén mindig csak annyit tölt le a rendszer, amennyit elolvasol, a dokumentum további részei a görgetéssel folyamatosan töltődnek le.

Internet

Internet

Készüléked segítségével kényelmesen tudsz böngészni az interneten. Az internetoldalakon szintén van lehetőség zoom-olásra, vagyis a szövegre való ránagyításra, melyet a BlackBerry készülék mindig a kijelző méretére optimalizál (természetesen továbbnagyításra is van lehetőség).

Megbeszélések és feljegyzések

Megbeszélések és feljegyzések

A kényelmesen kezelhető naptárba felviheted emlékeztetőidet, megbeszéléseket szervezhetsz, melyekhez a rögzített időpont előtt emlékeztető jelzés is rendelhető. A feljegyzések menüpontban olyan témákat menthetsz el, melyeket azoknak egyedi címet adva őrizhetsz meg, és ha már nem kellenek, egy mozdulattal törölhetőek. Egy külön menüpontban van arra is lehetőség, hogy elmenthesd azokat a jelszavaidat, melyeket nem szeretnél elfelejteni, de ha felírod valahova, elveszhet (pl. numerikus jelszó). A menüpontba csak a általad megadott egyedi jelszóval lehet belépni, így ezen kívül nem kell a többit fejben tartanod.

Zene, video, fénykép

Zene, video, fénykép

A BlackBerry készülékben külön menüpontban elérhető minden kép, zene és videó. Nagyobb méretű file-ok (pl. komplett zeneszámok vagy videók) kezeléséhez memóriakártya használata szükséges.

Telefonálás

Telefonálás

A telefonálás során a BlackBerry készülék beszéd közben szűri a háttérzajokat, ezért a másik fél tisztábban hallhat Téged. Beszéd közben is állítható a hangerő a készülék oldalán lévő gombok segítségével, a másik fél kihangosítása is csak egy gombnyomás. Természetesen telefonálás közben is használható bármelyik másik menüpont, így a beszélgetés alatt akár feljegyzést írhatsz, beléphetsz a telefonkönyedbe vagy fényképezhetsz is.