t-email

 • E-mailjeidet mobiltelefonodról és számítógépedről is elérheted.

Rendeld meg személyesen!

Üzletkereső  

Mire használható a t-email?

A t-email szolgáltatás segítségével internetes felületen, valamint a mobiltelefon és a számítógép levelezőkliensével tudsz e-mailezni.

http://mail.t-email.hu

A t-email szolgáltatások díjai

t-email alap

t-email plusz

t-email plusz
nagyobb tárhellyel

Havi díj / időszaki díj

Díjmentes

274 Ft

458 Ft

Belépési díj

Díjmentes

Díjmentes

Díjmentes

E-mail címek száma

1 db

1 db

1 db

Tárterület e-mail
címenként

500 MB

1000 MB

2000 MB

további legfeljebb 2 e-mail cím
t-email pluszhoz havidíjas előfizetőknek

+ 1 e-mail cím

  1000 MB tárhellyel

-

+ 183 Ft

+ 183 Ft

  2000 MB tárhellyel

-

+ 367 Ft

+ 367 Ft

+ 2 e-mail cím

  egyenként 1000 MB
  tárhellyel

-

+ 367 Ft

+ 367 Ft

  egyik 1000, másik
  2000 MB tárhellyel

-

+ 550 Ft

+ 550 Ft

  egyenként 2000 MB
  tárhellyel

-

+ 734 Ft

+ 734 Ft

A t-email szolgáltatás használata

A t-email szolgáltatás mobilinternet vagy otthoni internet mellett vehető igénybe.

A t-email szolgáltatás használatához bejelentkezéskor felhasználónévként a teljes e-mail címedet (pl.: valaki@t-email.hu) kell megadnod.

A szolgáltatás funkciói:

 • címjegyzék
 • vírusszűrés
 • spamszűrés
 • házon kívüli üzenet
 • automatikus levéltovábbítás
 • személyes mappák

Amennyiben az internet szolgáltatás megszüntetésre kerül, a hozzá kapcsolódó t-email szolgáltatás is megszüntetésre fog kerülni 30 nap múlva, emiatt a levelezés a továbbiakban nem érhető el.
Ha a mobilinternet szolgáltatás az ügyfél kérésére szűnik meg, fontos, hogy még a szolgáltatás megszüntetésének kérése előtt a fontos levelezéseket lemententse és tárolja. Ennek elmaradásáért a szolgáltató nem vállal felelősséget.

A küldhető és fogadható levelek mérete:

 • A t-email postafiókból küldhető és a postafiókban fogadható e-mailek mérete maximálisan 25 MB lehet. Levélküldésnél azt is figyelembe kell venned, hogy a címzett milyen méretű levelet tud fogadni. Amennyiben a címzett postafiókja nem tudja fogadni a mérete miatt a leveled, arról válaszüzenetben értesülsz.
 • A normál levélhez csatolt melléklet maximális mérete 10 MB lehet.
 • Az óriáslevél funkció segítségével legfeljebb 1 GB méretű fájlokat lehet küldeni tetszőleges e-mail címre. Az óriáslevélként elküldött mellékletet a levelező szerver legfeljebb 1 hétig tárolja, és azt a címzettek legfeljebb 10 alkalommal tudják letölteni, utána automatikusan törlődik. Az Óriáslevél menüpontban a mellékletet az érvényességi időn belül újra el lehet küldeni, akár másik e-mail címre is, illetve törölni is lehet azt a lejárat vagy a maximális letöltési szám elérése előtt. Egy óriáslevélben egy fájlt lehet elküldeni. Több fájl küldése esetén javasoljuk a fájlok tömörítését, mivel a tömörítőprogramok egyben be is csomagolják a külön fájlokat.

Levelezőprogramodban az alábbi beállítások valamelyikével használhatod a t-emailt:

 • POP3 (port: 110): mail.t-email.hu
 • POP3S (port: 995): mail.t-email.hu
 • IMAP4 (port: 143): mail.t-email.hu
 • IMAPS (port: 993): mail.t-email.hu
 • SMTP (port: 25): mail.t-email.hu
 • SMTPS (port: 465): mail.t-email.hu
 • MSP (port: 587): mail.t-email.hu

Titkosítás a hagyományos (nem S-es) portokon TLS segítségével is igénybe vehető.

A mail.t-email.hu levélküldő (SMTP) szerver használata

Ahhoz, hogy a mail.t-email.hu szervert levélküldő (SMTP) szerverként tudd használni mobilinternet csomaggal történő levelezésre, be kell jelentkezned, melynél felhasználónévként teljes t-emailes e-mail címét kell megadnod.

Útközben is elérheted e-mailjeidet

A t-emailes címre érkező leveleidet mobiltelefonodon is elérheted, és mobiltelefonodról is küldhetsz levelet erről a címről.

Ehhez mobiltelefonod e-mail kliensében hozz létre egy t-email postafiókot, amelyet úgy is beállíthatsz, hogy a telefon megadott időközönként kérdezze le a beérkezett leveleidet. Ha pl. a lekérdezés gyakoriságát 15 percre állítod, legfeljebb 15 perc, de átlagosan 7,5 perc késéssel értesülhetsz az új e-mailek érkezéséről.

A legtöbb mobilkészülék e-mail kliensében olyan beállításra is lehetőség van, hogy alapértelmezetten csak a levél fejlécét töltse le a készülék, így csökkenthető az adatforgalom. A beállítás leírása megtalálható az egyes készülékek kézikönyvében.

Ha rendelkezel BlackBerry Instant E-mail szolgáltatással, állítsd be ebben a t-email postafiókot, és így a beérkezés után röviddel megkapod a mobiltelefonodra a t-email (és egyéb más e-mail-szolgáltatásokhoz tartozó) leveleidet.

Fontos! A t-email szolgáltatás mobiltelefonos használata adatforgalmat generál, ezért azt javasoljuk, hogy annak használatához fizess elő valamilyen adatcsomagunkra vagy válassz olyan díjcsomagot, amely már tartalmaz internetezési lehetőséget is.

Rendeld meg személyesen!

Rendeld meg telefonon!