Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!
Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!

Műholdas szolgáltatások - Telekom mobilszolgáltatások

Telefonálj külföldön, hívd fel szeretteidet, barátaidat, ismerőseidet!

A Telekom több száz roaming partnere révén biztosítja elérhetőségedet a világ számos pontján. Az alábbiakban áttekintheted a roaming használatával kapcsolatos legfontosabb információkat, illetve roaming partnereink körét.

Műholdas szolgáltatás – itthonról külföldre

műholdas

Termék tulajdonságok.

Telefonálj külföldre, hívd fel szeretteidet, ismerőseidet! Több száz roaming partnerünk révén biztosítjuk elérhetőségedet a világ számos pontján.

Műholdas hálózatok külföldön

szatellit

Termék tulajdonságok.

A műholdas hálózatoknak köszönhetően hajón vagy repülőn tartózkodó ismerőseidet is felhívhatod, akár roaming közben is.

Hívásdíjak itthonról

szolgaltatasok_roaming_hivasdijak_itthonrol_fejlec_566x144

Műholdas szolgáltatót hívnál itthonról? Ha igen, az alábbi percdíjakon teheted meg:

emsat.png

Emsat Satellite

Havi díjas előfizetéssel: 760 Ft

Domino előfizetéssel: 780 Ft

Részletek a szolgáltatásról
inmarsat.png

Inmarsat

Havi díjas előfizetéssel: 1370 Ft

Domino előfizetéssel: 1390 Ft

Részletek a szolgáltatásról
Iridium.png

Iridium alapszolgáltatás

Havi díjas előfizetéssel: 1220 Ft

Domino előfizetéssel: 1260 Ft

Részletek a szolgáltatásról
Iridium.png

Iridium értéknövelt szolgáltatás

Havi díjas előfizetéssel: 2390 Ft

Domino előfizetéssel: 2450 Ft

Részletek a szolgáltatásról
telenor_maritime.png

Telenor Maritime

Havi díjas előfizetéssel: 400 Ft

Domino előfizetéssel: 380 Ft

Részletek a szolgáltatásról
thuraya.png

Thuraya

Havi díjas előfizetéssel: 760 Ft

Domino előfizetéssel: 780 Ft

Részletek a szolgáltatásról
  • Akár hajókon vagy repülőgépeken is telefonálhatsz.
  • Olyan helyeken is elérhető, ahol nincs GSM vagy 4G.

A Telekom mobilszolgáltatások előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei az úgynevezett szatellit, maritime és on air szolgáltatók hálózatán keresztül különleges helyeken, akár hajókon vagy repülőgépeken is telefonálhatnak. Ezzel olyan területen is biztosítható a mobiltelefonálás, ahol a hagyományos földi GSM vagy 4G lefedettség nem érhető el. A roaming szatellit, maritime és on air szolgáltatások a többi roaming díjzónától jellegüket tekintve eltérő, önálló szatellit díjzónát alkotnak, melyek mind igénybevételük feltételei, mind területük és díjaik tekintetében eltérnek a hagyományos roaming díjzónáktól.

Az érintett hálózatokból indított vagy fogadott hívások díjai függetlenek attól a földrajzi régiótól, ahol az ügyfél tartózkodik, valamint a szatellit, maritime és on air szolgáltatókon keresztül bonyolított hívások díjai esetében az Európai Unióra érvényes kedvezményes díjazás sem érvényes (tekintettel arra, hogy a jelzett szolgáltatókra a vonatkozó EU-szabályozás sem vonatkozik).

Tovább a műholdas szolgáltatások díjazására

Szolgáltatók:

Szatellit szolgáltatás: speciális műholdas telefonnal vehető igénybe.

  • Thuraya

Maritime szolgáltatás: a hagyományos GSM telefonokkal vehető igénybe az operátor által lefedett területen jellemzően hajókon vagy kompokon).

  • AT&T
  • MCP (Maritime)
  • SEANET

On air szolgáltatás: a szolgáltatás a hagyományos GSM telefonokkal vehető igénybe az operátor által lefedett területen (jellemzően repülőgépeken).

  • OnAir szolgáltató. Az OnAir szolgáltatása az Airbus típusú repülőgépeket használó egyes légitársaságok járatain biztosítja az elérhetőséget (pl.: AirFrance). Bővebb információ az OnAir weboldalán található: http://www.sitaonair.aero/
  • MCP (Aeromobile) szolgáltató

A forgalmi díjakat 60 másodperces egységekben mérjük. A számládon az egyenleget szabályos kerekítéssel, egész forintban vezetjük. Az árak tartalmazzák az áfát.

2014. július 1-jétől az EU 531/2012 rendeletének értelmében:
1. Lehetőséged van a roaming szolgáltatást a hazai szolgáltatótól eltérő alternatív roaming szolgáltatótól igénybe venni, amennyiben ilyen alternatív roaming szolgáltatóval a Magyar Telekomnak hatályos szerződése van. További részletekről érdeklődj az elérhető alternatív roaming szolgáltatóknál.
a) Amennyiben az Európai Unión belül szeretnél roaming szolgáltatót váltani, az alternatív roaming szolgáltatónál kell bejelentened igényedet.
b) Bármikor díjmentesen válthatsz.
c) Hazai szolgáltatód a roaming szolgáltató váltásért nem számít fel díjat.
d) A váltás az alternatív roaming szolgáltató Általános szerződési feltételeiben meghatározott időtartam alatt történik meg (a szabályozás szerint 1 munkanap). 
A Magyar Telekom a hozzá az alternatív roaming szolgáltatótól beérkezett EU roaming szolgáltató váltási igényeket 1 munkanapon belül feldolgozza és végrehajtja, amennyiben ahhoz minden feltétel adott.
e) Roaming szolgáltató váltás esetén és azt követően nem minden esetben veheted igénybe az összes korábbi roaming szolgáltatást.
f) Magyar Telekom egyedi előfizetői szerződéseidben nyilatkozol arról, hogy az alternatív roaming szolgáltatásról tájékoztatást kaptál.