Kedves Ügyfelünk!

szerződésváltozás

Tájékoztatjuk, hogy azon Előfizetőink esetében, akik 2016. augusztus és 2017. április között készülék vásárlásával egyidejűleg Next S vagy Next M  (ill. Next S/M Aranytárskártya) díjcsomagok egyikére kötöttek havi díjas előfizetői szerződést 2 éves hűséggel, a Telekom a szerződés lejártát követően megkötött újabb, jelenleg hatályos határozott időtartamú szerződését 2020. március 1-jei hatállyal határozatlan időtartamúvá módosítja, ami azt jelenti, hogy a hűségidő letelte előtti felmondáshoz szankció (kötbér) nem kapcsolódik.

A módosítás nem érinti azon előfizetőket, akiknek a fentiek szerinti szerződésében 2019. december 10. és 2020. március 1. között változás történik: díjcsomagváltás vagy újabb határozott időtartam vállalása.

Díjmentes 3 GB extra adatmennyiség

Szintén a fentiek szerinti Előfizetők részére 2020. április hónapra mobilinternet szolgáltatásukhoz díjmentesen biztosítunk 3 GB extra adatmennyiséget, amely belföldön és EU roaming helyzetben egyaránt leforgalmazható. Amennyiben az Előfizető korlátlan adatmennyiséget tartalmazó díjcsomaggal rendelkezik, a 3GB extra adatmennyiség az EU roaming helyzetben felhasználható adatmennyiséget növeli. Az extra adatmennyiség bekapcsolásáról az érintett Előfizetőket SMS-ben értesítjük.

Figyelem! Amennyiben részletfizetéssel vásárolta készülékét a fenti szerződéskötés mellett, és az értesítésünk alapján a szerződését fel kívánja mondani, a még esetleg kiegyenlítetlen készülékár részletfizetéssel történő teljesítésére csak akkor van mód, ha:

  • a felmondásra 2020. március 31-ig sor kerül,
  • a felmondáskor jelzi, hogy továbbra is részletekben szeretné fizetni a készülék árát.

2020. március 31-ét követően történő felmondás esetén a hátralévő vételárrész részletekben történő megfizetésének lehetőségét nem tudjuk biztosítani, a hátralévő részletek egy összegben válnak esedékessé.

Részletfizetési igényét az alábbi módokon jelezheti:

  • 1414-es telefonszámon
  • üzleteinkben személyesen, melyhez Üzletkereső alkalmazásunkban foglalhat időpontot.