Domino Quick

Vásárolj Domino kártyát gyorsan és egyszerűen

Hol kapható?

Az ország több száz benzinkútján (pl. kijelölt MOL és OMV kutaknál), a Kupon Portfólió partnereinél, egyes újságárusoknál, a MediaMarkt, az Edigital, a Tesco és az Auchan kijelölt üzleteiben, illetve számos postán vásárolható meg.
Fontos! A Domino Quick nem kapható a Telekom saját és partner üzletekben, és a felsorolásban megjelölt partnerek üzleteiben a SIM csomag elérhetősége időszakonként változhat.

Domino Quick SIM kártya aktiválása

Domino Quick SIM kártya aktiválása

Személyes szerződéskötés nélkül, villámgyorsan használatba veheted az Domino Quick kártyákat.

  • 600 vagy 1800 Ft lebeszélhető! (a 600 Ft-os kezdőcsomag készülékajánlattal érhető el)!
  • Kezdő díjcsomag: Domino 5 vagy Domino Surf
  • Az aktiváláshoz fenntartott hívószám:+36-30/633-6366
  • 366 napos rendelkezésre állás

Használati útmutató

A kártya használata

1

Helyezd a Domino Quick SIM kártyádat a készülékbe, majd kapcsold be a telefont.

2

Billentyűzd be a csomagban található 4 jegyű PIN1 kódodat, ezt követően nyomd meg a # gombot, így mobilod használatra kész!

A szolgáltatás aktiválása

1

Hívd fel a +36-30/633-6366-os számot.

A szolgáltatás rendelkezésre állási ideje a SIM kártyáról indított első hívás időpontjában kezdődik! Hívásod belföldről díjmentes, amelyet ügyintézőink munkanapokon a nap 24 órájában fogadnak.

2

Add meg ügyintézőnknek a szerződéskötéshez szükséges adatokat

Személyes adatok: személyazonosító okmányában szereplőkkel megegyezők; vagy egyéb adatok (pl. bejegyző végzésben, létesítő okiratban, nyilvántartásba vételről szóló végzésben szereplőkkel megegyezők).

Ezután SIM kártyáddal teljes körűen igénybe veheted Domino szolgáltatásunkat.

Az általad megadott névre és címre adategyeztető levelet postázunk, amelyben személyes kódot juttatunk el Neked.

3

Kérjük, hogy szerződésed megerősítéséhez a hozzád eljuttatott kódot az adategyeztető levelünkben megadott módon küldd vissza részünkre.

Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben az adategyeztető levélben szereplő kódot – szerződéses adatai megadásától a levélben maghatározott időpontig – nem küldöd vissza, akkor SIM kártyádat letiltjuk. Ebben az esetben az egyenleged elveszhet. A letiltott SIM kártyád ismételt aktiválását az ügyfélszolgálati tevékenységet végző Telekom saját és partner üzletekben, személyes adataid egyeztetését követően végezzük el.

Domino Quick jogi információk