Kedves Ügyfelünk!

szerződésváltozás

Ezt az tájékoztatást most azért kapja, mert 2018. február és május között mobil szolgáltatásra kötött új, határozott időtartamú szerződését a Telekom 2020. március 1-jével határozatlan időtartamúra módosítja.

A módosítás kötbér fizetési kötelezettséggel nem jár.

A módosítás egyaránt vonatkozik:

  • a díjcsomagváltással együtt kötött új határozott időtartamú szerződésre, vagy
  • korábbi szerződésére vállalt új határozott időtartamú szerződésre.

Díjmentes 3 GB extra adatmennyiség.

2020. március hónapra mobilinternet szolgáltatásához díjmentesen biztosítunk 3 GB extra adatmennyiséget, amely belföldön és EU roaming helyzetben egyaránt leforgalmazható. Ez az extra adatmennyiség az aktiválástól számított 30 napig érvényes, amennyiben akkor még hatályos előfizetői szerződéssel rendelkezik. Amennyiben korlátlan adatot biztosító díjcsomagot használ a 3 GB extra adatmennyiség az EU roaming helyzetben felhasználható adatmennyiséget növeli. Az extra adatmennyiség bekapcsolásáról SMS üzenetben értesítjük.

A módosítás nem érinti, ha a fenti szerződésében, 2019. december 10. és 2020. március 1. között változás történik: díjcsomagot vált vagy újabb határozott időtartamot vállal.

Készülék részletfizetés esetén.

Amennyiben kapcsolódik részletfizetéssel vásárolt készülék is a fenti előfizetéséhez, és tájékoztatásunk alapján fel kívánja mondani a szerződését, csak akkor fizetheti tovább részletekben a fennmaradó készülékárat, ha:

  • 2020. március 31-ig mondja fel a szerződést, és
  • jelzi, hogy részletekben szeretné tovább fizetni készülékét.

2020. március 31-e után történő felmondás esetén nem lesz lehetősége részletfizetésre, a hátralévő részleteket egy összegben kell kifizetni.

Részletfizetési igényét az alábbi módokon jelezheti:

  • 1414-es telefonszámon
  • üzleteinkben személyesen, melyhez Üzletkereső alkalmazásunkban foglalhat időpontot.