A mobil-előfizetésedet érintő fontos tájékoztató és teendők!

Az általad használt mobil-előfizetéssel kapcsolatban fontos információkat olvashatsz ezen az oldalon, és teendő is lesz az előfizetéseddel legkésőbb 2024. október 15-ig! Amennyiben a lentebbi teendőt figyelmen kívül hagyod, mobil-előfizetésed 2024. október 16-án megszűnik, hívószámodat nem használhatod tovább. Ha nem te vagy az előfizetés számlafizetője, mindenképpen értesítsd őt, és küldjed el neki ennek a weboldalnak az elérhetőségét.

Milyen teendők lesznek az előfizetéssel?

Az előfizetés számlafizetőjének az alábbi teendői lesznek 2024. október 15-ig:

Az előfizetést a számlafizető nevére kell átírni, azaz ezentúl ő lesz az előfizető is. Az átírást követően a díjcsomagodat is módosítani kell:

 • amennyiben tagja vagy az Ügyészek Országos Egyesületének, a Legfőbb Ügyészségen, valamely Főügyészségen, Fellebbviteli Főügyészségen vagy Járási Ügyészségen dolgozol, akkor a legújabb kedvezményes lakossági flottás díjcsomagra válthatsz
 • ha nem vagy tagja az Ügyészek Országos Egyesületének, vagy nem a fentebb felsorolt szervezeteknél dolgozol, akkor díjcsomagodat publikus lakossági díjcsomagra kell váltanod

Miért kell a számlafizető nevére írni az előfizetést?

Az általad használt mobil-előfizetés előfizetője jelenleg az Ügyészek Országos Egyesülete. A számlákat viszont te vagy családtagod, ismerősöd fizeti, aki jelenleg az előfizetés számlafizetője.

Az Ügyészek Országos Egyesülete a jövőben nem lehet előfizető, mert lemondott az előfizetésről. Ezért a jelenlegi számlafizető nevére kell átírnunk azt legkésőbb 2024. október 15-ig. Az átírást követően a jelenlegi számlafizető lesz az előfizető is.

A díjcsomagot is módosítani kell? Mire módosítható?

Két lehetőség lesz:

 • Első lehetőség: új kedvezményes díjcsomagot választhatsz
  A számlafizetőnek van tagsági igazolása, mert tagja az Ügyészek Országos Egyesületének, vagy van ügyészségi kártyája, mert a Legfőbb Ügyészségen, valamely Főügyészségen, Fellebbviteli Főügyészségen vagy Járási Ügyészségen dolgozik.

  Ebben az esetben a legújabb kedvezményes lakossági flottás díjcsomag választható.
 • Második lehetőség: publikus lakossági díjcsomagra kell váltanod
  Nincs tagsági igazolás vagy ügyészségi kártya. Ebben az esetben a jelenlegi díjcsomagot publikus lakossági díjcsomagra váltjuk az előfizető módosításakor.

  Havi díjas mobil díjcsomagjainkat itt nézheted meg: Telekom havi díjas mobil díjcsomagok

Ki végezheti el a módosítást?

A mobil-előfizetés jelenlegi számlafizetője végezheti el, az ő nevére kerül majd az előfizetés. Fontos, ha nem te vagy a számlafizető, mindenképpen értesítsd őt, és küldjed el neki ennek a weboldalnak az elérhetőségét.

Meddig kell módosítani az előfizetőt?

Legkésőbb 2024. október 15-ig.

Hol lehet módosítani az előfizetőt?

Személyesen a Telekom üzleteiben. Kérünk, keresd meg a számodra legkönnyebben elérhető üzletünket. Javasoljuk, előzetesen foglalj időpontot, hogy gyorsabban kiszolgálhassunk.

Üzletkereső

Mit kell vinni a módosításhoz?

Személyazonosság igazolásához:

Az előfizetés számlafizetője feltétlenül vigye magával azokat a dokumentumokat, amivel a személyazonosságát igazolhatja.

személyi igazolvány + lakcímkártya
vagy
útlevél + lakcímkártya

Jogosultság igazolásához:

Ügyészségi kártya vagy Ügyészek Országos Egyesülete tagsági igazolás

Kell díjat fizetnem a módosításért?

Nem, az ilyenkor fizetendő díjat a Telekom elengedi, hogy az ne jelentsen plusz terhet.

Egyszerre is módosítható az előfizető és a díjcsomag?

Igen, amikor a számlafizető nevére kerül az előfizetés, és a díjcsomagmódosítás is elvégezhető.

Mi történik, ha 2024. október 15-ig nem kerül sor az előfizetés átírására?

Ebben az esetben az előfizetés 2024. október 16-án megszűnik, a hívószámodat nem használhatod tovább, az elvész számodra. Nem fogsz tudni hívást indítani vagy fogadni, netezni, SMS-t küldeni vagy fogadni, stb.

divider-gradient.svg

Kérdések-válaszok

Ha több előfizetésem van, egyszerre is elvégezhetem a módosításokat?

Igen. A szükséges dokumentumok birtokában a számlafizető minden érintett előfizetést módosíthat a Telekom üzletben.

2 éves hűség van az előfizetésen, ilyenkor ez megszűnik?

2 éves hűség esetén a hűségből adódó kötelezettségeket az előfizető módosításakor a számlafizetőnek kell vállalnia. Amennyiben ezt nem teszi meg, akkor az előfizetés nem írható át a nevére.

Milyen előnnyel jár, ha a számlafizető lesz az előfizető?

Mivel ezentúl a számlafizető lesz az előfizető is, teljeskörűen rendelkezik majd az előfizetéssel. Arra köthet 2 éves hűséget, vásárolhat kedvezményesen készüléket, stb.