Move díjcsomag kérdőív

Kedves Ügyfelünk!

A Telekom nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ügyfeleinek elégedettségét és elvárásait megismerje termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatosan.

Adatbázisunk alapján Move díjcsomagot használsz e-Packkel. A díjcsomag használattal kapcsolatban szeretnénk kikérni véleményedet egy kérdőív kitöltésével, mely mindössze 5 percet vesz igénybe.

Véleményed fontos a számunkra, köszönjük, hogy megosztod velünk tapasztalataidat, észrevételeidet!

Kitöltöm a kérdőívet  

Adatvédelmi tájékoztató

Kérjük, hogy a kérdések megválaszolása előtt olvasd el figyelmesen az alábbi Adatvédelmi tájékoztató szövegét! Az ügyfél-elégedettségi kutatásban való részvétel a Tájékoztató automatikus tudomásulvételét, illetve elfogadását jelenti.

Az adatszolgáltatás önkéntes, adatai kezelését a Telekom (1541 Budapest) végzi. Az általad megadott személyes adatok – a jogszabályban meghatározott esetek kivételével – harmadik személyek részére nem kerülnek átadásra és azok kezelése kizárólag a Telekom kutatási céljára történik a hatályos adatvédelmi előírásoknak megfelelően. Személyes adataid ezen adatbázisból való törlését a Telekomnak (1541 Budapest) küldött nyilatkozattal bármikor kérheted. Az adatok az elemzések befejezésével azonnal törlésre kerülnek.