Otthoni telefon

  Alap
Részletek
Hoppá
Részletek
Hoppá Plusz
Részletek
  Alap Részletek Hoppá Részletek Hoppá Plusz Részletek
Havi díj Telekom TV és internet mellé 2 év hűséggel
1125 Ft

1 év hűséggel
1350 Ft
2 év hűséggel
2700 Ft

1 év hűséggel
2925 Ft
2 év hűséggel
3150 Ft

1 év hűséggel
3375 Ft
Előnyök Alacsony havi díj 0 Ft-os hívások belföldi normál díjazású vezetékes és alapdíjas Telekom mobil irányba
(havi 5000 perc erejéig vezetékes és Telekom mobil irány esetén).
0 Ft-os hívások belföldi, normál díjas vezetékes, valamint Telekom mobil, Telenor és Vodafone alapdíjas mobil hívásirányokba összesen havi 5000 perc erejéig.
Percdíjak Csúcsidőben/csúcsidőn kívül (?) Csúcsidőben/csúcsidőn kívül (?) Csúcsidőben/csúcsidőn kívül (?)
Kapcsolási díj 5 Ft 0 Ft 0 Ft
Helyi, helyközi I. (Magyar Telekom, Egyéb szolgáltató 1,2) 30 Ft/ 30 Ft 0 Ft/ 0 Ft * 0 Ft/ 0 Ft *
Helyközi II. (Magyar Telekom, Egyéb szolgáltató 1, 2)

Belföldi távolsági
(Magyar Telekom, Egyéb szolgáltató 1, 2)
30 Ft/ 30 Ft 0 Ft/ 0 Ft * 0 Ft/ 0 Ft *
Telekom mobil 30 Ft/ 30 Ft 0 Ft/ 0 Ft * 0 Ft/ 0 Ft *
Telenor 30 Ft/ 30 Ft 30 Ft/ 30 Ft 0 Ft/ 0 Ft *
Vodafone 30 Ft/ 30 Ft 30 Ft/ 30 Ft 0 Ft/ 0 Ft *

Kapcsolódó ajánlataink

kiegeszito_doboz_hoppa_mobil

Mobil opció

Telefonálj 0 Ft-os percdíjon minden hazai alapdíjas mobilhívószám irányába havi 100 perc erejéig az Alap vagy a Hoppá díjcsomag mellé rendelhető Mobil opcióval!

Rendeld Hoppá díjcsomag mellé, és az első hónapban a havi díj 0 Ft!

Részletek

A csúcsidő munkanapokon 7 és 18 óra között tart, csúcsidőn kívüli időszaknak pedig a munkanapokon 18 és 7 óra közötti időszak, illetve a hétvége és a munkaszüneti napok számítanak.

A havi díjban foglalt havi 5000 perc letelte után a Hoppá csomag percdíjai a belföldi, normál díjazású vezetékes számok esetében 10 Ft-ra emelkednek.

A havi díjban foglalt havi 100 óra irányú beszélgetés letelte után a Favorit Extra csomag kapcsolási díja 5 Ft-ra, a helyi, helyközi I. irányú hívások percdíjai pedig csúcsidőben 10,16Ft-ra, csúcsidőn kívül pedig 5,08 Ft-ra emelkednek.

A havi díjban foglalt havi 5000 perc letelte után a Hoppá csomag percdíjai alapdíjas belföldi vezetékes és mobil számok esetében 30 Ft-ra emelkednek.

Akciónk 2012. január 1-jétől visszavonásig azon Telekom otthoni szolgáltatás lakossági előfizetőkre vonatkozik. akik E-számlát, azaz elektronikus formában kiállított hiteles számlát kérnek, és vállalják, hogy ezt elektronikus úton (telekom.hu oldalon, Telekom mobilalkalmazáson keresztül, banki átutalással, csoportos beszedési megbízással vagy a Díjnet felületén) rendezik. Ajánlatunk a Magyar Telekom meghatározott szolgáltatási területén belül, műszaki felméréstől függően, 1 éves hűségnyilatkozattal érvényes. A kedvezményes díjakat a hűségidő alatt biztosítjuk. A kedvezményes havidíj műszaki feltétele, a vezetékes hang szolgáltatás digitális telefon vagy kábeltelefon hozzáférésen történő igénybevétele. Figyelem, a megjelenített ár egy szolgáltatás rendelése esetén csak technikai jellegű! A megjelenített árak csak több (legalább kettő), különböző otthoni szolgáltatás együttes igénybevétele esetén érvényesek!

Akciónk 2012. január 1-jétől visszavonásig azon Telekom otthoni szolgáltatás lakossági előfizetőkre vonatkozik. akik E-számlát, azaz elektronikus formában kiállított hiteles számlát kérnek, és vállalják, hogy ezt elektronikus úton (telekom.hu oldalon, Telekom mobilalkalmazáson keresztül, banki átutalással, csoportos beszedési megbízással vagy a Díjnet felületén) rendezik. Ajánlatunk a Magyar Telekom meghatározott szolgáltatási területén belül, műszaki felméréstől függően, 2 éves hűségnyilatkozattal érvényes. A kedvezményes díjakat a hűségidő alatt biztosítjuk. A kedvezményes havidíj műszaki feltétele, a vezetékes hang szolgáltatás digitális telefon vagy kábeltelefon hozzáférésen történő igénybevétele. Figyelem, a megjelenített ár egy szolgáltatás rendelése esetén csak technikai jellegű! A megjelenített árak csak több (legalább kettő), különböző otthoni szolgáltatás együttes igénybevétele esetén érvényesek!

A havi díjban foglalt havi 100 perc kedvezményes irányú beszélgetés letelte után a Százperces csomag belföldi vezetékes irányú hívásainak percdíjai csúcsidőben és csúcsidőn kívül 30 Ft-ra emelkednek.

A havi díjban foglalt havi 5000 perc letelte után a Hoppá Plusz csomag percdíjai a belföldi, normál díjazású vezetékes számok esetében 10 Ft-ra emelkednek.

A havi díjban foglalt havi 5000 perc letelte után a Hoppá Plusz csomag percdíjai alapdíjas belföldi mobil számok esetében 30 Ft-ra emelkednek.