Tudakozó szolgáltatások

Segíthetünk? Belföldi és nemzetközi tudakozó szolgáltatásaink a nap 24 órájában a rendelkezésedre állnak, hogy válaszoljunk kérdéseidre.

Tudakozó Plusz - 11824

Tudakozó Plusz szolgáltatásunk a 11824-es számon érhető el, a nap 24 órájában. A Tudakozó Pluszban lehetőség van tevékenységi kör és szolgáltatástípus szerinti keresésre a hívó által megadott szempontok alapján. Továbbá információ kérhető más országok távközlési előfizetőiről, arról, hogy a névvel és címmel megjelölt személy előfizető-e, és mi az előfizetői hívószáma.

Ezen kívül közérdekű információkkal, általános tudományos, művészeti tudnivalókkal, e-mail és weboldalcímekkel is várjuk az érdeklődők hívásait. Igény szerint Telekom ügyfelek számára kért információkat a tudakozó díján felül külön díjért faxon vagy e-mailben is megküldjük.

Bizonyára már te is jártál úgy, hogy útközben sürgősen szeretted volna megtudni, hol van hozzád legközelebb ATM automata, milyen időjárás várható akár itthon, akár a nyaralási úti cél helyszínén, meddig van nyitva a posta, mi lesz este a moziban, színházban, esetleg sürgősen szükséged lenne víz-, gáz- vagy villanyszerelőre, üvegesre, autómentőre. Esetleg virágot vagy ételt szeretnél rendelni, de nincs kedved, időd bajlódni a keresgéléssel és megbízható szolgáltatást szeretnél igénybe venni?

Milyen szolgáltatásokat közvetítünk igény szerint?

Lehetőséged van taxit, virágot, ételt rendelni, valamint Direkt Mester szolgáltatásunkkal víz-, gáz- és villanyszerelőt, üvegest, autómentőt stb. keresünk neked.

A szolgáltató kizárólag kezelői szolgáltatásokat nyújt (a kért információ megkeresése és kiadása) a tartalomért felelősséget nem vállal. A szolgáltató valamennyi tájékoztatás alkalmával megjelöli az adat, információ forrását.

Belföldi Tudakozó - 11818

Belföldi Tudakozó a 11818-as telefonszámon érhető el, ahol az előfizető neve és címe alapján telefonszámáról, valamint telefonszám alapján az előfizető nevéről és címéről adunk felvilágosítást. A Belföldi tudakozó a vezetékes ügyfelek adatain kívül valamennyi mobil szolgáltató előfizetőinek adataival is rendelkezik, akik hozzájárultak nevük, címük és telefonszámuk közléséhez. Oldalainkon Online Tudakozó szolgáltatásunk is elérhető.

Tudakozó Gyorshívás

A tudakozódás végén, a kért telefonszám bemondása után lehetősége van arra, hogy akár egyetlen gombnyomással feltárcsázd a keresett számot. Sikeres kapcsolás esetén a szolgáltatás díja mellett a beszélgetésért a normál díjszabásnak megfelelő forgalmi díjat kell fizetni. Amennyiben több telefonszám után érdeklődsz, az utolsó keresett szám kapcsolható a Gyorshívás segítségével.

A 11824 Gyorshívás díjai megegyeznek a 11818 Gyorshívás díjaival: előfizetői állomásról bruttó 110 Ft / darab.