Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat!
Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat!

Barangoló hívókártya:
Barangolj bátran itthon és a nagyvilágban!


Több mint 40 országban használhatod, kedvező nemzetközi percdíjakkal és másodperc alapú elszámolással.

Bezárás

A Barangoló kártya kibocsájtása és értékesítése 2021. januárban megszűnik.
Az ezt megelőzően megvásárolt, valamint a 2020. december 31-i lejárati idejű kártyák érvényességét és leforgalmazhatóságát 2021. június 30-ig meghosszabbítjuk.

Bemutatkozik a Barangoló kártya

A Barangoló kártya egy olyan univerzális hívókártya, amelyet külföldön és belföldön egyaránt használhatsz. Segítségével rendkívül kedvező percdíjakért telefonálhatsz, faxolhatsz és internetezhetsz, távszvazhatsz a kártyán szereplő összeg erejéig.

Barangoló kártyával azokról a készülékekről is telefonálhatsz, melyekről a kimenő hívások korlátozva vagy tiltva vannak. A kártya lehetővé teszi akár belföldi, akár külföldi telefonszámok hívását, még az egyirányúsított telefonvonalakról is.

Barangoló hívókártya használata

Barangoló hívókártya használata belföldről

 • A szolgáltatás igénybevételéhez TONE üzemmódú nyomógombos telefonkészülék szükséges.
 • A kártya hátoldalán, a kaparós réteg alatt találod a 8 vagy 9 jegyű kártyaszámot és a 4 jegyű PIN-kódot.
 • A Barangoló kártyás szolgáltatást vezetékes telefonokról az ország egész területéről a 1441-es behívószám, vagy a 06 80 555 555-ös szám, a Magyar Telekom Nyrt. egyetemes szolgáltatási területéről a 1775-ös, mobil telefonokról a 14555-ös behívószám segítségével érheted el. A számok hívása ingyenes.
 • A normál tarifás, +36 1 480 1775 budapesti behívószám használatakor a budapesti hívás díját a szolgáltatódnak fizeted.
 • A behívószám tárcsázása után írd be a kártya hátoldalán található 8 vagy 9 jegyű kártyaszámot, nyomd be a # gombot, írd be a PIN-kódot, majd ismét nyomd meg a # gombot (ahogy a kártya mutatja).

Ezután amennyiben belföldi számot hívsz, írd be a körzetszámot (+36-tal kezdve), majd a telefonszámot. Amennyiben külföldre szeretnél telefonálni, írd be az országkódot (00-val kezdve), majd a körzetszámot és a telefonszámot. Ezután nyomd meg még egyszer a # gombot!

A behívószám tárcsázása után az automatikus hang is bemondja a kártya használatának lépéseit, továbbá lehetőség van a kártya egyenlegének lekérdezésére is.

Barangoló hívókártya használata külföldről

Már több mint 40 országból telefonálhatsz haza kedvező percdíjon. A szolgáltatás igénybevételéheztone üzemmódú nyomógombos telefonkészülékre van szükséged. A kártya hátoldalán a kaparós réteg alatt találod a 8 vagy 9 jegyű kártyaszámot és a 4 jegyű PIN-kódot.

 • Írd be az országhoz tartozó behívószámot.
 • Írd be a kártya hátoldalán található 8 vagy 9 jegyű kártyaszámot, a # jelet, a 4 jegyű PIN-kódot, és ismét a #-jelet (ahogy a kártya mutatja).
 • Magyarországi telefonszám esetén írd be a +36-ot, a körzetszámot, majd a hívni kívánt telefonszámot. Egyéb ország hívása esetén írd be a 00-t és az országkódot, majd a hívni kívánt telefonszámot a körzetszámmal együtt.
 • Ezután nyomd meg még egyszer a # gombot.

Külföldi Barangoló behívószámok hívásakor a mobilszolgáltatók díjat számíthatnak fel, melynek feltételeiről érdeklődj mobilszolgáltatódnál.

A behívószám tárcsázása után az automatikus hang is bemondja a kártya használatának lépéseit.

Behívószámok, percdíjak

Jó, ha tudod:

 • A Barangoló kártyák 2018. január 1-től nem feltölthetők, a kártyákon lévő összeg azonban továbbra is lebeszélhető.
 • A behívószámok, és az azokhoz tartozó esetleges megkötések a különböző országok telekommunikációs szolgáltatóival történt egyeztetések nyomán kerültek feltüntetésre.
 • A helyi szolgáltatók jogosultak a Barangoló nemzetközi zöld szám elérési feltételeit egyoldalúan módosítani, ezért a Magyar Telekom Nyrt. csak a saját szolgáltatási területéről érvényes behívószámok ingyenes működését tudja garantálni.
 • A külföldi szolgáltatók esetében nem garantálható, hogy az adott ország egész területén, valamennyi készülékről, beleértve valamennyi nyilvános távbeszélő készüléket is, elérhető az adott ország esetében feltüntetett behívószám.
 • Előfordulhat az is, hogy annak ellenére, hogy a nemzetközi zöld számok hívása ingyenes, bizonyos szállodáknál a hívás kezdeményezéséért díjat számítanak fel. Kérjük, hívásod előtt érdeklődj a hívási feltételekről.
 • A külföldi Barangoló behívószámok hívásakor a mobilszolgáltatók díjat számíthatnak fel, melynek feltételeiről érdeklődj mobilszolgáltatódnál.
 • Az árak az áfát nem tartalmazzák!
 • A hívókártya előre meghatározott lejárati időpontig érvényes, azaz a kártyán feltüntetett időpontig lehet hívást kezdeményezni. Amennyiben a kártya aktiválásra került, akkor a kártya aktiválásának pontos (év, hónap, nap, óra, perc) időpontjától számított 365. napig érvényes.
 • A díjakról és további feltételekrõl részletes információt az Általános szerzõdési feltételek oldalon találhatsz.