Forgalmi adatok lekérdezése

Figyelem: a hívószámok megismerésére vonatkozó szabályokat törvény szabályozza. A Magyar Telekom Nyrt. az elõfizetõk hozzájárulásának meglétét vagy annak tartalmát nem köteles vizsgálni, a hozzájárulásért kizárólag Ön tartozik felelõsséggel.


.
.
.
Dátum kiválasztása
.
.
.
Dátum kiválasztása

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfelünket, hogy a 226/2003. (XII. 13.) Kormányrendelet szerint, a személyes adatok védelme érdekében a hívásrészletezõn található hívószámok megismerésére akkor jogosult, ha ehhez az Önön kívüli használók tájékoztatásukat követõen hozzájárulnak. A Magyar Telekom Nyrt. a hozzájárulás meglétét vagy annak tartalmát nem köteles vizsgálni, a hozzájárulásért kizárólag Ön tartozik felelõsséggel.
A Magyar Telekom Nyrt. a hívásrészletezõt a telefonszám utolsó 3 számjegyének kitakarásával küldi. Amennyiben Ön megbizonyosodott a rendeletben elõírtak biztosíthatóságáról, a tájékoztatóban foglaltak elfogadásával kérheti a teljes szám feltüntetését.
Ezen felül a rendelet 5 §-ban megjelölt speciális szervezetek hívószámai minden esetben az utolsó 3 számjegy kitakarásával kerülnek közlésre. A teljes szám feltüntetését kizárólag lakossági (természetes személy) ügyfeleink részére tudjuk biztosítani írásbeli nyilatkozat alapján, melyet postán, faxon, vagy személyesen bármelyik T-Pont üzleten keresztül juttathat el hozzánk.