Ahogy a sajtóban is olvashattátok, a Facebook, a Messenger, az Instagram és a WhatsApp üzenetküldő nem működik. Emiatt Facebook fiókkal az online önkiszolgáló felületünkre nem tudsz belépni, de az egyéb azonosítókkal való belépés zavartalanul működik (pl. telefonszám, e-mail-cím, MT-ügyfélazonosító). A hiba megoldása a Magyar Telekomon kívül áll, kérjük, emiatt ne keressétek ügyfélszolgálatunkat. Megértéseteket köszönjük!
Ahogy a sajtóban is olvashattátok, a Facebook, a Messenger, az Instagram és a WhatsApp üzenetküldő nem működik. Emiatt Facebook fiókkal az online önkiszolgáló felületünkre nem tudsz belépni, de az egyéb azonosítókkal való belépés zavartalanul működik (pl. telefonszám, e-mail-cím, MT-ügyfélazonosító). A hiba megoldása a Magyar Telekomon kívül áll, kérjük, emiatt ne keressétek ügyfélszolgálatunkat. Megértéseteket köszönjük!

hálózatkorszerűsítéssel kapcsolatos tennivalók

Figyelem: a régi vezetékes technológián nyújtott szolgáltatásainkat lakókörnyezetében megszüntetjük!

Hogy érint ez téged?
Otthoni szolgáltatásaid változatlan használatához válts korszerű hálózatunkon elérhető díjcsomagjainkra!

Mit kell tenned?

Kép leírása: Keress minket!

Jelezd technológia váltási szándékodat!

Keresd ügyfélszolgálatunkat és kollégáink teljeskörű tájékoztatást adnak a lakcímeden elérhető szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Hívd a 1414-es számot vagy foglal időpontot üzletünkbe

Kép leírása: Válassz új díjcsomagot!

Válassz elérhető díjcsomagjaink közül kollégánk segítségével!

Kollégáink segítenek kiválasztani a számodra legmegfelelőbb díjcsomagot, mely által korszerűbb technológián veheted igénybe szolgáltatásainkat.

Ismerd meg díjcsomagjainkat

Kép leírása: Használd!

Élvezd az új technológia által kínált minőséget!

A technológia váltás nem igényel minden esetben szakértői beavatkozást az otthonodban. Ezt a tájékoztatás során tudjuk megmondani.

Részletek az aktiválásról

Mit nyújt hálózatunk?

kabel-optika-icon.svg

Nagyobb sávszélesség - gyorsabb internetezés

A kábel és optikai szálak szerkezetük miatt nagyobb átviteli távolságot és sávszélességet (150 Mbit/s feletti) tesznek elérhetővé, így gyorsabban internetezhetsz otthonodban.

minoseg-icon.svg

Jobb minőség

Rendkívül jó kép- és hangminőségű digitális tévészolgáltatást vehetsz igénybe, megfelelő TV-készülék esetén akár HD minőségben is, ezen felül a vezetékes telefonhívások is jobb minőségűek lesznek.

tv-apps-icon.svg

Új szolgáltatásokat vehetsz igénybe

Akár 150 tv csatornát nézhetsz, sőt az élő adást visszatekerheted, felveheted. Ezen felül több ezer sikerfilmet, sorozatot nézhetsz a MoziKlub vagy Videotéka szolgáltatásunkkal.

Mi történik, ha nem vállalod a korszerűsítéssel járó módosításokat?

Mivel a jelenlegi réz hálózat lekapcsolásra kerül, így az azon igénybe vett szolgáltatások előzetes, hivatalos felmondást követően megszüntetésre kerülnek, a továbbiakban a szolgáltatás ezen a hálózaton nem vehető igénybe.

- Amennyiben szolgáltatásaidra Telekom vagy Magenta1 havidíj-kedvezményt kaptál, úgy a szolgáltatás megszűnésével (mivel a kedvezmény feltételei nem teljesülnek) a még megmaradó Telekom szolgáltatásod után járó kedvezmény mértéke csökkenhet vagy akár meg is szűnhet.
- Ha riasztó vagy fax üzemel a telefonvonaladon, azok a hálózatkorszerűsítést követően nem fognak működni, ugyanis a jelenlegi réz hálózat megszüntetésre kerül.
- Ha fennálló készülékrészlettel rendelkezel a szolgáltatás megszűnésekor, akkor a hátralévő részleteket egyösszegben kell megfizetned.
- Ha határozott idejű szerződéssel rendelkezel, akkor felmondás esetén az igénybe vett kedvezményektől eltekintünk, kötbérfizetés nélkül szűnik meg a szolgáltatás.
- Szolgáltatás megszűnése esetén a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges eszközöket postai úton vissza kell juttatnod részünkre. Erre a postán díjmentesen lesz lehetőséges a szolgáltatás megszűnését követően.

További információ az új technológiára váltással kapcsolatban

Kollégánk az ügyintézés során tájékoztatást ad arról, hogy a technológia váltás igényel-e szakértői beavatkozást, helyszíni munkálatot.

Amennyiben van már az érintett címen az új, korszerű technológián igénybe vett szolgáltatásod:
- Akkor a korszerűsítés nálad nem jár műszaki munkálatokkal, csupán a választott új díjcsomagtól függően a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges eszköz cseréje válhat szükségessé, melyet díjmentesen biztosítunk számodra.
- Eszközcsere esetén az új eszközt futárszolgálattal küldjük ki számodra egy útmutatóval, hogy a cserét te magad is el tudd végezni.
- Amennyiben nem boldogulsz a cserével, kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre, az eszköz beüzemelésével kapcsolatban, hívd ügyfélszolgálatunkat a 1414-es telefonszámon.

Amennyiben az adott címen minden szolgáltatásomat érinti a korszerű technológiára való váltás:1
- Biztosítanod kell otthonodban, hogy elvégezzük a helyszíni munkálatokat, mely során kiépítjük a korszerűbb vezetékhálózatot.
- Ezzel kapcsolatban kollégánk keresni fog, hogy időpontot egyeztessen veled.