2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

Telekomosok, ilyen

nyaratok még sosem volt!
VÁRATLAN NYÁR

Rengeteg élmény csak nektek,

csak a Telekom alkalmazásban!

 


 
Játssz velünk!

Játssz velünk!


 
Nyári extrák mobilra

Nyári extrák mobilra

Idén nyáron még könnyebb megosztani élményeid

Díjmentes opciók       havidíjas mobil előfizetőinknek

Díjmentes opciók havidíjas mobil előfizetőinknek

Mert havidíjas mobil előfizetőnkként végre semmibe sem kerül, hogy megoszd legszebb élményeid barátaiddal, rokonaiddal! Aktiváld díjmentes kiegészítő opcióink valamelyikét havonta egyszer a Telekom alkalmazásban vagy weboldalunkon 2022. július 31-ig.


Netezz többet! 500 MB 30 napraNetezz többet! 500 MB 30 napra

Díjmentes 500 MB belföldön és az EU-ban felhasználható mobilnet az aktiválástól számított 30 napig.

Beszélj többet! 30 perc 30 napraBeszélj többet! 30 perc 30 napra

Díjmentes 30 perc beszélgetés belföldön és az EU-ban belföldi alapdíjas irányba az aktiválástól számított 30 napig.

Küldj többet! 100 SMS 30 napraKüldj többet! 100 SMS 30 napra

Díjmentes 100 SMS belföldön és az EU-ban belföldi alapdíjas irányba az aktiválástól számított 30 napig.

Netezz gyorsabban! 5G opció 30 napraNetezz gyorsabban! 5G opció 30 napra

Kapcsold be díjmentesen, és szörfölj 5G hálózatunkon 5G képes készülékeddel az aktiválástól számított 30 napig 5G hálózati lefedettség esetén.

Hogyan aktiválhatom a Telekom alkalmazásbanHogyan aktiválhatom a Telekom alkalmazásban

A Telekom alkalmazásban válaszd ki a kívánt havi díjas előfizetésed, aminek Kiegészítő szolgáltatásai között a Próbáld ki díjmentesen menüpont alatt az Egyszeri menüpontban találod adat- és hangbővítő opcióinkat.

Aktiválom

Az EU-ban is veled lehet a netezés élménye egész nyáron

Idén nyáron nem kell azzal foglalkoznod, hogy lesz-e elég adatkereted európai nyaralásod során.

Aktiváld 2 990 Ft-ért 3 napra érvényes EU 20 GB-os roaming net bővítőnket a Telekom alkalmazásban, weboldalunkon vagy ügyfélszolgálatunk segítségével 2022. augusztus 31-ig. Magenta 1-esként a 20 GB-os bővítő mellé ajándék extra 10 GB adatmennyiséget kapsz.

Nem vagy még Magenta 1 ügyfelünk?
Havidíjas mobil előfizetőnkként EU 20 GB 3 napra net bővítőnk 2 990 Ft-ért elérhető számodra is.


Hogyan aktiválhatom a Telekom alkalmazásbanHogyan aktiválhatom a Telekom alkalmazásban

A Telekom alkalmazásban válaszd ki a kívánt havi díjas előfizetésed, aminek Kiegészítő szolgáltatásai között a Roaming szolgáltatások menüpontban találod az EU 20 GB 3 napra bővítőt. Ehhez Magenta 1 ügyfeleknek automatikusan 10 GB extra adatmennyiséget is aktiválunk, így ők összesen 30 GB-ot forgalmazhatnak le.

Aktiválom
Az EU-ban is veled       lehet a netezés élménye egész nyáron
Ütős kombók Dominosoknak

Ütős kombók Dominosoknak

Dominosként az idei nyár is egy váratlan meglepetést tartogat neked: oszd meg a nyári élményeket barátaiddal és családoddal, ahogy Te szeretnéd! Ehhez válaszd ütős kombóinkat augusztus 31-ig!

Neteznél vagy az extra perceknek örülnél jobban?


1) 1 GB + 100 perc 1 napra 775 Ft-ért1 GB + 100 perc 1 napra 775 Ft-ért

1 GB net belföldön és EU-ban, illetve 100 perc bármely alapdíjas mobil és vezetékes irányba belföldön és EU-ban, ami az aktiválástól számított 24 óráig érvényes.

2) 3 GB + 300 perc 3 napra 1390 Ft-ért3 GB + 300 perc 3 napra 1 390 Ft-ért

3 GB net belföldön és EU-ban, illetve 300 perc bármely alapdíjas mobil és vezetékes irányba belföldön és EU-ban, ami az aktiválástól számított 72 óráig érvényes.

Hogyan aktiválhatom a Telekom alkalmazásbanHogyan aktiválhatom a Telekom alkalmazásban

A Telekom alkalmazásban válaszd ki a kívánt Domino előfizetésed, aminek Kiegészítő szolgáltatásai között a Netbővítők alatt az Egyszeri menüpontban találod kombó bővítőinket.


Szerdánként pedig ne felejtsd, díjmentes Domino Day ajánlatunkkal várunk a Telekom alkalmazásban!

Aktiválom


Díjmentes opciók mobil havidíjas előfizetőknek

A 2022. május 3- július 31. között tartó promóció keretében az alábbi díjmentes szolgáltatások aktiválhatók 30 napra a Telekom alkalmazásban és a Telekom fiókban új és meglévő Telekom mobil havidíjas előfizetők részére:*
• Netezz többet! 500 MB: 500 MB díjmentes adat belföldön és az EU-ban
• Beszélj többet! 30 perc: 30 perc díjmentes beszélgetés belföldi alapdíjas irányba belföldön és EU roaming helyzetben
• Küldj többet! 100 SMS: 100 díjmentes SMS belföldi alapdíjas irányba belföldön és EU roaming helyzetben
• Netezz gyorsabban! 5G opció: a szolgáltatással hálózati lefedettség (https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/lefedettseg) és 5G képes készülék esetén a Telekom 5G hálózata használható.

A fenti szolgáltatások közül egyszerre csak egy aktiválható, a 30 napos időtartam lejárta után bármelyik szolgáltatás újra bekapcsolható.
A Netezz gyorsabban! 5G opció további igénybevételének feltétele még, hogy az előfizető 2017-nél nem régebbi havidíjas díjcsomaggal és legalább 4 GB adatmennyiséget tartalmazó mobilinternet csomaggal rendelkezzen. A Netezz gyorsabban! 5G opció nem vehető igénybe az alábbi szolgáltatások mellett: Költségkontroll opció, Gigaerős Net 2020, Gigaerős Net+ 2020, Gigaerős Net, Gigaerős Net+.

* A promócióban a Flotta Net díjcsomagokkal rendelkező előfizetők nem vehetnek részt.


EU 20 GB 3 napra és Magenta 1 extra 10 GB EU roaming 3 napra

Az EU 20 GB 3 napra promóció eseti adatbővítő opcióként 2 990 Ft/alkalom díjért az aktiválástól számított 3 napon (72 órán) keresztül 20 GB EU roaming helyzetben történő mobil adatforgalmazást biztosít.
Amennyiben az előfizető azon havidíjas mobil díjcsomagjára érvényesül a Magenta 1 kedvezmény, amely díjcsomagra aktiválta az EU 20 GB 3 napra adatbővítő opciót, úgy az EU 20 GB 3 napra adatbővítő opció aktiválásával egyidejűleg automatikusan, további díj nélkül aktiválódik a Magenta 1 extra 10 GB EU roaming 3 napra eseti adatbővítő opció.
Az adatbővítő opció az aktiválódástól számított 3 napon (72 órán) keresztül a 20 GB EU roaming helyzetben történő mobil adatforgalmazáson felül további 10 GB, szintén EU roaming helyzetben felhasználható adatmennyiséget biztosít.
Az aktiválástól számított 3 napos időtartam alatt fel nem használt adatmennyiség elvész.