Alkalmazások

[origo]

Az alkalmazás segítségével nagyképernyőn olvashatod a nagyvilág legfrissebb híreit, megnézheted a képeket és videókat, a népszerű hírportál tematikája szerint bontva.

Horoszkóp

Olvasd el napi, heti vagy havi horoszkópod a TV-n! Az egyes csillagjegyek között a fel-le nyilak, míg a napi, heti, havi nézet között a jobbra-balra nyilakkal lehet mozogni.

Árfolyamok

Alkalmazásunk segítségével pár gombnyomással, egyszerűen tájékozódhatsz az aktuális árfolyamokról. Az adatok portfolio.hu alapján, 15 perces késleltetéssel, automatikusan frissülnek. A napi árfolyamok mellett feltüntetésre kerül az előző naphoz képest történt változás mértéke is, így nyomon követhető, hogy az árfolyamok milyen irányban mozognak. A legfontosabb 4 árfolyamot tartalmazó nyitó képernyőről a jobbra nyíl segítségével lehet további árfolyamokat megtekinteni. A deviza információk mellett az érdeklődők tájékozódhatnak a Budapesti Értéktőzsde részvényárfolyamairól, továbbá a nagyobb tőzsdei indexekről is.

Szerencsejáték

Alkalmazásunk segítségével bármikor megtekintheted az ötös-, hatos- és skandináv lottó, a joker és a totó aktuális heti nyerőszámait, az ahhoz kapcsolódó nyereményeket illetve a következő heti főnyeremény összegét.