Fedezd fel a Műsorújság alkalmazást

Vezéreld a vevőegységedet, vedd fel kedvenc műsoraidat, módosítsd kedved szerint a csatornasorrendet mobilalkalmazásunkkal bárhol, bármikor!

Műsorújság mobil alkalmazással olyan funkciókat is elérhetsz, mint például a sorozatfelvételek beállítása, az alkalmazás távirányítóként való használata, a FilmPremier ajánlók megtekintése és kölcsönzése, vagy a Telekom TV GO alkalmazásban történő tartalmak megnyitása ha úton vagyunk.

Töltsd le a Műsorújság alkalmazást

Mit nyújt neked a Műsorújság alkalmazás?

Részletes műsorinformáció

A Műsorújság alkalmazásban együtt érheted el több mint 150 tv-csatorna programinformációját. Böngészhetsz a részletes műsoradatok között, a keresés funkcióval pedig rákereshetsz kedvenc filmedre, hogy megtudd, mikor és melyik csatornán lesz alkalmad megtekinteni.

Értesítési funkció

Nem szeretnél lemaradni kedvenc műsoraidról?Az értesítés funkció segítségével biztosíthatod, hogy ne maradj le semmiről, hiszen a műsor kezdete előtt 10 perccel értesítést küldünk az alkalmazáson keresztül.

Felvétel beállítása távolról

Elfelejtetted beállítani otthon a felvételt? Ne aggódj, hiszen ezt is egyszerűen megteheted mobilról a Műsorújság alkalmazás segítségével a Telekom IPTV-vel történő összerendelést követően (amennyiben IPTV-vevőegységed felvételre alkalmas).

Használd mobilodat távirányítóként

Amennyiben Telekom IPTV előfizető vagy, akkor számodra további lehetőségek is megnyílnak, ugyanis az IPTV-vel történő összerendelést követően az alkalmazás segítségével vezérelni tudod az otthoni Telekom IPTV-vevőegységedet.

Csatornasorrend módosítása

Telekom IPTV-vel történő összerendelést követően mobilod segítségével gyorsabban és kényelmesebben módosíthatod otthoni tv-előfizetésed csatornasorrendjét.

A FilmPremier elérése

Az alkalmazás segítségével egyetlen gombnyomással beléphetsz a Telekom FilmPremier szolgáltatásába, hogy kiválaszd estére a kikölcsönzendő filmet, amelyet utána megnézhetsz IPTV-n vagy akár Telekom TV GO-n keresztül is.

Telekom TV GO elérése

Ha úton vagy, és a műsorújságot böngészve rábukkansz egy jó műsorra, ami éppen megy, akkor csak nyisd meg a Telekom TV GO mobil alkalmazást vagy a Telekom TV GO weboldalát, és nézd meg útközben a műsort.

Neked ajánlott készülékeink

További készülékek ›