Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!
Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

TELEKOM TV GO ALKALMAZÁS TESZTELÉS

MIRŐL IS SZÓL A TESZT? MOST ELMONDJUK…

fejlesztés

Közösségi együttműködésben fejlesztünk!

Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük ügyfeleink visszajelzései alapján, így a megújult Telekom TV GO alkalmazás tesztelésével most Te is elmondhatod véleményedet, hogy milyen legyen a holnap televíziózása!

alakítsd

Alakítsd te szolgáltatásunk végleges verzióját!

A teszt során kötöttségek nélkül, meglévő regisztrációd és díjcsomagod megtartása mellett tudod kipróbálni az új Telekom TV GO alkalmazást, így elsők között tesztelheted a megújult platform funkcióit és észrevételeiddel hozzájárulhatsz azok fejlesztéséhez.

tvgo

Használd Telekom TV GO-dat rugalmasan!

      
A tesztidőszak alatt a Telekom TV GO éles verziója továbbra is zavartalanul működik, így a két alkalmazást egymástól függetlenül is, rugalmasan tudod használni.

MIBEN MÁS AZ ALKALMAZÁS?

   

Kép leírása: TVGO

TVGO

  

Az eddigi visszajelzések alapján az alkalmazás tévés és videó streaming szolgáltatását teljesen új műszaki és grafikus környezetbe helyeztük át, ezzel igazodva a felmerült ügyféligényekhez.

Az alkalmazásban a vizuális környezet újdonságai a mobileszközön való tévézés élményét emelik magasabb színvonalra, a kiszolgáló rendszerek frissítése pedig a gördülékeny kapcsolódást, valamint a kiváló kép- és hangminőség stabil vételezését támogatja.

Ezen felül továbbfejlesztésre került a Videotéka és MoziKlub tartalomkölcsönző rendszere is, amelyekből így több ezer filmet és sorozatepizódot kölcsönözhetsz ki.

A RÉSZVÉTELHEZ NEM KELL MÁST TENNED

 1. Telepítsd az alkalmazást!
  A tesztben való részvételhez egyszerűen töltsd le a Telekom TV GO legújabb verzióját, amelyet Androidra itt, iOS verzióra itt érsz el.
 2. Használd az alkalmazást és gyűjts tapasztalatokat!
  A belépéshez használd már meglévő Telekom TV GO regisztrációdat és díjcsomagodat, és próbáld ki a megújult felületet. Ha még nem rendelkezel profillal akkor az alkalmazás nyitólapján ezt megteheted.
 3. Töltsd ki kérdőívünket!
  Küldd vissza számunkra a lap alján található kérdőívet a tapasztalataidról.
  A tesztelésből való kilépéshez csak töröld az újonnan letöltött programot készülékedről.

Használd a Telekom TV GO-t okostelefonon és tableten!

Kép leírása: AppStore

Kép leírása: Google Play

04.svg

A visszajelzéshez töltsd ki kérdőívünket!