Együtt tartalmassá tettük ezt a nyarat is. Tarts velünk ezután is! A Telekom MoziKlub és Videotéka ősszel is a nappalidba hozza a legújabb filmeket, sorozatokat és a legnagyobb klasszikusokat. Hogy ezután is minden nap legyen egy jó sztorid.

Heti ajánlatunk:

Életmód-hétfő!

Love Bistro
a TV2 vadonatúj, formabontó gasztro-realityje!

Részletek

Sorozat-kedd

Ősi idegenek
Vajon jártak idegenek az ősi időkben a Földön? A HISTORY népszerű sorozata vadonatúj részekkel tér vissza.

Részletek

Film-szerda

Hazugságok csapdájában
Martin Baxter volt MI6 ügynök újra bevetésre készül, a tét azonban nagyobb mint gondolná.

Részletek

Felnőtt-csütörtök

A bőrömben
A 60-as és '80-as évek között több ezer nigériai gyermeket adtak „nevelésbe” fehér munkásosztálybeli családokhoz Nagy-Britanniában, volt akinek sorsa különös fordulatot vett.

Részletek

Gyerek-péntek

Zafír
Anna testvére meghalt egy szörnyű lovasbalesetben, amelyet Zafír névű lova okozott. Anna mégis úgy érzi, a ló nyergébe kell szállnia.

Részletek

Sportos hétvége

Ünnepeljük együtt ezen a hétvégén, hogy újra élő sporteseményeket láthatunk a képernyőn!

Részletek
Videotéka

Saját mozi a nappalidban! Nézz filmet, ahol és amikor te akarod!

Kölcsönözz filmet a tv-képernyőn, ha épp nem találsz kedvedre valót a tévében. Válogass a több mint 4000 Videotéka tartalom kínálatából!

Folyamatosan frissülő kínálat, premierek és nagy klasszikusok egy helyen, ahol mindenki megtalálja a saját ízlésének kedves filmet.

Érdekel
MoziKlub

Nézz korlátlan számú filmet és sorozatot havi fix díjért!

Több mint 6000, havonta frissülő új és klasszikus film és sorozatepizód vár akár a tévéelőfizetésed részeként, akár külön szolgáltatásként.

Hatalmas mesekínálat, a legnépszerűbb tévécsatornák sorozatai és közkedvelt filmek egy helyen.

Érdekel

Ez a nyár más mint az eddigiek. Töltsük meg együtt élményekkel csak azért is!

Mi minden héten kiválogatjuk és napról napra elhozzuk neked a hét legjobb filmjeit, sorozatait, gyermek- és tévéműsorait. Így a népszerű tartalmak szereplőivel együtt élheted át a legviccesebb, a legfélelmetesebb, a legromantikusabb, a legmotiválóbb, a leghajmeresztőbb kalandokat. Együtt kihozzuk a maximumot az idei nyárból is! Benne vagy? Kattints, és legyen egy jó sztorid ma is!

Vissza a naptárhoz

Életmód-hétfő

Love Bistro

Tizennyolc sztárpár, két séf és egy vadonatúj gasztro-reality – ez a Love Bistro. A TV2 vadonatúj, formabontó műsorában nem csak a recepteké, hanem a párkapcsolatoké lesz a főszerep, ugyanis a párok közötti együttműködés, és a munkamegosztás legalább olyan fontos szerepet kap majd, mint a feladatok kivitelezése, mindez igazán könnyed, humoros formában. Az elődöntők során összesen tizennyolc sztárpár vállalkozik arra, hogy számot adjon gasztro-tudásáról. A döntőig vezető úton számos akadályt kell együtt legyőzniük, örömkönnyekből, és drámai pillanatokból sem lesz hiány a verseny során, a műsor kamerái pedig a konyhán kívül is forognak.

A Love Bistro két séfje, akik mindent megtesznek azért, hogy ízekre szedjék a sztárpárokat: Baracskay Angéla cukrászséf, valamint Bernáth József séf.

Az első rész 20:20-tól látható a TV2 műsorán.

Vissza a naptárhoz

Sorozat-kedd

Ősi idegenek

A HISTORY sorozata a "paleoasztronautikát", vagyis az ősi idegenek hipotézisét járja körül, melynek lényege, hogy az ősi emberi kultúrák fejlődését földönkívüliek befolyásolták, hogy az egykori istenek idegenek voltak, és a híres történelmi építmények, rejtélyek vagy mű-alkotások mögött is más bolygók szülöttei állnak.

Keresd az új évad epizódjait augusztus 25-től, kedd esténként 21:00-tól a HISTORY csatornán

Szeretnél játszani a HISTORY-val izgalmas nyereményekért? Akkor figyeld augusztus 25-én a Telekom Facebook oldalát!

Vissza a naptárhoz

Film-szerda

Hazugságok csapdájában

Martin Baxter (Scott Adkins) volt MI6 ügynök újra bevetésre készül. A tét azonban most sokkal nagyobb, mint ahogy azt ő maga is gondolná.

Baxter felesége tragikus halála után hagyta ott az MI6-t, azonban a múlt megkísérti, mikor Sacha, egy gyönyörű újságíró segítséget kér egy régi eset megoldásában. Martin hamarosan az MI6 és az orosz hírszerzés kereszttüzében találja magát. Martinnak csak 24 órája van a titkos iratok átadására, miközben lánya a KGB fogságában várja, hogy apja kiszabadítsa őt.

A filmet keresd a Telekom Videotékában!

Kölcsönzés

Vissza a naptárhoz

Felnőtt-csütörtök

A bőrömben

Az 1960-as és '80-as évek között több ezer nigériai gyermeket adtak „nevelésbe” fehér munkásosztálybeli családokhoz Nagy-Britanniában. Ez a film egyikük igaz története.

Enitan kisgyermekként kerül a Carpenter családhoz. Nevelőanyjával sosem alakul ki az igazi szülő-gyermek kapcsolat, a fiú sem gyerekként, sem tinédzserként nem találja helyét a világban, a környezetéből felé áradó harag és megvetés hatására pedig nem csak saját magát kezdi el gyűlölni, hanem minden embert. Amikor belép egy, a fehér faj felsőbbrendűségét hirdető skinhead csoportba, az élete gyökeres fordulatot vesz.

A filmet keresd a Telekom Videotékában!

Kölcsönzés

Vissza a naptárhoz

Gyerek-péntek

Zafír

Anna és Lena testvérek voltak. Ám Lena meghalt egy szörnyű lovasbalesetben, amelyet a Zafír névre hallgató ló okozott. A lovat a baleset óta bezárva tartják a pajtában. Anna azonban úgy érzi, hogy tartozik annyival a testvérének, hogy meglovagolja az állatot. Szerinte Lena is helyeselné ezt. A szülei természetesen határozottan ellenzik elképzelését, ám eljön az a pillanat, amikor Anna nyeregbe száll.

A film a FilmBox Plusz csatornán pénteken 8:35-től látható.

Vissza a naptárhoz

Sportos hétvége

Hosszú hónapok óta újra szurkolhatunk a képernyő előtt kedvenceinknek. Augusztus 29-én indul az év legnagyobb biciklis versenye, a Tour de France, amit az Eurosport élőben közvetít. A Sport TV műsorán az NBA rájátszásán szurkolhatunk kedvenc csapatainknak, vagy akár a szombat esti boksz gálán izgulhatunk. A motorsport szerelmeseit pedig ezen a hétvégén a F1 Belga Nagydíj várja az M4 Sport csatornán.

Vissza a naptárhoz

Korábban ajánlottuk

Felnőtt-csütörtök

Patthelyzet

Kisvárosi bank. Reggeli nyitás. Hétköznapi élethelyzet. Váratlanul azonban belép egy férfi fegyverrel a kezében. Klasszikus bankrablás. Valaki azonban a bent lévő öt ember közül megnyomja a pánikgombot és a bank rácsa leereszkedik.

A bank igazgatója, az ügyintéző hölgy, a biztonsági őr, az ügyfél és a bankrabló bent ragadnak rengeteg pénzzel és egy töltött fegyverrel. A rendőrség pedig nem érkezik. A fegyver váratlanul másik kézbe kerül, majd megint gazdát cserél. Mindenki kezében megfordul, ami alatt kiderül, hogy mindannyijuknak van egy terve. Melyikük fog kijutni, de leginkább élve kikerülni ebből a patthelyzetből? Kidrül Szűcs Dóra izgalmas filmjből melynek szereplői Kálloy Molnár Péter, Szalay Bence, Szabó Erika, Szabó Máté, Kádár L. Gellért.

A filmet keresd a Videotékában!

Kölcsönzés

Vissza a naptárhoz

Laza hétvége

A halottkém

A főszereplő Jenny Cooper, aki korábban a sürgősségi osztály orvosa volt, halottkémként kezd dolgozni Torontóban. Miközben megmagyarázhatatlan és gyanús halálesetekkel kapcsolatban vizsgálódik, gyakran vállal konfliktust a főnökével és a gyilkosságiakkal, például Donovan McAvoy nyomozóval. Jenny számára mindennél fontosabb az igazság kiderítése, még akkor is, ha ez bosszantja a főnökeit.

Az epizodikus krimisorozat első évada, mely 2019 elnyerte az év legnézettebb kanadai sorozata címet, most teljes egészében elérhető a MoziKlub, Paramount+ kínálatában.

A sikersorozat 2. évada szeptembertől exkluzívan a Telekom MoziKlub kínálatában lesz elérhető!

Megnézem

Vissza a naptárhoz

Életmód-hétfő

Adri's Kitchen bemutatja: A herkentyűburger titkos receptje és Mancs Őrjárat cupcake

Marton Adrienn most egészen egyedi receptekkel készült a SpongyaBob és Mancs őrjárat rajongóknak! Rák Uram beleegyezésével elhozta nektek Bikini-fenék mélyéről a Rozsdás Rákolló titkos Herkentyűburger receptjét, majd gondolván az édesszájúakra is, egy különleges Mancs őrjárat kutyusos cupcake-t készített. Ha tetszettek a receptek és szívesen elkészítenéd az ételeket, augusztus 7-től (péntek) versenybe szállhatsz Adri’s Kitchen Instagram oldalán meghirdetésre kerülő 10 db Paramount+-os konyhai szett egyikéért.

A Herkentyűburger és a Mancs őrjárat kutyusos cupcake receptjeiért kattints ide!

Letöltés

További inspirációért keresd fel a a legjobb Nickes sorozatokat a MoziKlub kínálatában!

Megnézem

Vissza a naptárhoz

Sorozat-kedd

Brokenwood titkai - sorozat

A rejtélyek, természetüknél fogva végtelenül érdekfeszítőek. Van valami egy gyilkosságot körüllengő misztériumban, ami örökké lenyűgöz. A kirakós darabkái pedig kiállják az idő próbáját. A kényelmes, otthonos helyszín egy aprócska, valahol ismerős, vidéki kisváros.

Hősünknek, a keménykötésű, megbízható rendőrnek több furcsa vonása van, sokan alá is becsülik, barátok és ellenségek egyaránt. A gyilkosság. Egyszerre hátborzongató, leleményes és teljesen ködös.

A gyanúsítottak. Fura szerzetek válogatott csapata, egyedülálló személyiséggel, mind más, ám klasszikus motivációval felruházva; szerelem, bosszú, büszkeség, vágy, irigység, kapzsiság vagy harag.

Brokenwood festői és halálos városkájában mindezen érzelmek kavarognak, fortyognak, és egy sorozatban forrnak össze: The Brokenwood Mysteries.

Brokenwood városában ötezer lélek él, és a számuk egyre csak fogy. Van, hogy egyesével, van, hogy kettesével, ez igazán csak az adott hét gyilkossági rátájától függ. Igen, gyilkosságok valóban történnek errefelé. Furcsák, nyugtalanítóak, és kivétel nélkül összezavaróak. Mindig a legváratlanabb pillanatokban fordulnak elő. Az áldozatok a szeretteid. Az elkövetők azok, akikre a legutoljára gondoltál volna.

Keresd a MoziKlubban!

MEGNÉZEM

Vissza a naptárhoz

Sorozat-kedd

Bécsi vér

Bécs, 1900-as évek: a filozófia, a tudomány és a művészet melegágya, ahol ellentétes kultúrák és eszmék ütköznek össze a város kávéházaiban és operaházaiban. May Liebermann egy zseniális fiatal tanítványa a híres pszichoanalitikusnak, Sigmund Freudnak; amikor Max kapcsolatba kerül Oskar Rheinhardttal, egy furcsa esettel küzdő detektívfelügyelővel, beleegyezik, hogy segít neki nyomozni egy sok szokatlan és nyugtalanító gyilkosság ügyében. Max rendkívüli megfigyelőképessége és kriminalisztikai tudása segít nekik megoldani Bécs legrejtélyesebb és leghalálosabb esetei közül néhányat.
A sorozatot Frank Tallis regényeire alapozva az elismert forgatókönyvíró, Steve Thompson (Sherlock, Ki vagy, Doki?, Jericho) jegyzi, rendezője pedig az Oscar- és Emmy-díjra jelölt Robert Dornhelm.
Az Epic Drama sorozata hetente új részekkel bővűl a MoziKlub kínálatában.

MEGNÉZEM

Vissza a naptárhoz

Sorozat-kedd

Elfeledve

Az Elfeledve (Absentia) középpontjában az FBI ügynök, Emily Byrne áll, akit a Castle sorozatból ismert Stana Katic alakít. A különleges ügynök éppen Boston egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosát üldözte, amikor nyoma veszett. Halottnak nyilvánítása után 6 évvel félholtan találnak rá egy erdei házban, azonban semmire sem emlékszik a fogságban töltött évekből. Az új évad három hónappal a második évad záróepizódját követően indul, Emily felfüggesztése az FBI-nál a végéhez közeledik, miközben minden megtesz azért, hogy a lehető legjobban gondját viselje fiának, Flynn-nek. A nyugodt hétköznapokat azonban teljesen felforgatja, amikor Nick Durand (Patrick Heusinger) egyik bűnügyi esete ismét veszélybe sodorja őket.

Az AXN siker sorozatának legújabb évada mellett a korábbi évadok is elérhetőek a MoziKlubban.

Megnézem

Vissza a naptárhoz

Film-szerda

Nyári filmek a Paramount+ kínálatában

Töltsd a nyárestéket a Paramount+ filmjeivel! Könnyed szórakozást kínálunk minden korosztálynak igazi sikerfilmekkel.

Az Abrahams-Zucker testvére alkotótrió olyan filmklasszikusokat készítettek a nagyérdeműnek, mint az Airplane-filmek Leslie Nielsen maradandó alakításával vagy Val Kilmer kémfilm-paródiája a Top Secret!

A SpongyaBob mozifilm David Hasselhoff közreműködésével nyújt az egész családnak szórakozást, míg a 2000-es évek kiemelkedő vígjátéka, a Bajos csajok első és második része is megtekinthető. Nem utolsó sorban ajánljuk a Számkivetettet az Oscar-díjas Tom Hanks főszerpelésével, aki egy repülőgép-szerecsétlenség után próbál talpra állni egy lakatlan szigeten és elképesztő kalandokon megy keresztül új barátjával, Wilson-labával, de még sorolhatnánk a jobbnál jobb filmeket a Paramount+ kínálatából!

Paramount+ a MoziKlubban!

Megnézem

Vissza a naptárhoz

Film-szerda

The Kid (18+, feliratos)

Új-Mexikó, 1880. Rio Culter a nővérével, Sara-val egy váratlan eseményt követően kénytelen elhagyni az otthonát. Kétségbeesett utazásuk során eljutnak Santa Fé-be, ahol találkoznak Billy, a kölyökkel és bandájával. A banditák éppen a kegyetlen Pat Garret sheriff elől próbálnak meglógni. Rio egyre inkább belekapcsolódik a két legendás alak végső macska-egér játszmájába. Végül döntenie kell, hogy milyen sorsot választ magának. Vajon törvényen kívülivé kell válnia ahhoz, hogy megmentse a saját családját?

Vincent D’Onofrio filmjében Dane DeHaan alakítja Billy-t, Ethan Hawke pedig Pat Garrett-et, aki Billy egykori társa volt, majd megyei seriffként elfogója lett. Mellettük Chris Pratt megmutatja, hogy nem csak vicces és szuperhős is tud lenni, de jól hozza a gonosz nagybácsi karakterét is.

Keresd a Videotékában!

Kölcsönzés

Vissza a naptárhoz

Film-szerda

Emma

Jane Austen imádott, örökérvényű komédiája arról, hogy találd meg a párod, és hogyan érdemeld ki a boldogságot, most új köntösbe bújik ebben a szikrázóan élvezetes adaptációban.
A csinos, okos és gazdag Emma Woodhouse riválisok nélküli fáradhatatlan méhkirálynő az ő álmos kis városában. A társadalmi osztályok nyűgeinek és a felnőtté válás kínjainak eme sziporkázó szatírájában Emma össze nem illő párok és romantikus botlások közt manőverezve találja meg a szerelmet, amely végig ott volt az orra előtt.
A film a Telekom Videotéka kínálatából kikölcsönözhető.

KÖLCSÖNZÉS

Vissza a naptárhoz

Film-szerda

A vadon hívó szava

A klasszikus irodalmi mű alapján készült A vadon hívó szava új életre kelti Buck történetét. Az imádnivaló kutya kényelmes városi élete fenekestül felfordul, amikor váratlanul messzire szakad kaliforniai otthonától, és az alaszkai Yukon terület zord vadonjában találja magát az 1890-es évek aranyláza idején. A postaszánt húzó kutyacsapat legújabb tagjaként – majd később vezéreként – Buck élete kalandját éli át, s végül megleli valódi helyét a világban, midőn a maga ura lesz.

A Harrison Ford főszereplésével készült filmet Chris Sanders (így neveld a sárkányodat) rendezte. Az élő felvételeket animációval ötvöző A vadon hívó szava a legújabb trükktechnológiát hasznosítva varázsolja állati szereplőit is fotorealisztikus, érző lényekké.

Megnézem

Vissza a naptárhoz

Film-szerda

Úriemberek

Amikor híre megy, hogy az amerikai drogkereskedő, Mickey Pearson (Matthew McConaughey) túl akar adni szuperjövedelmező londoni marihuána birodalmán az egész alvilág felbolydul. Rengeteg pénz forog kockán, nem is csoda, hogy a gengszterek között kirobban a harc. Bérgyilkosok, kisstílű bűnözők, nagypályások, dílerek, mindenféle kétes alakok bukkannak fel a meggazdagodás reményében. A helyzet kezd igencsak eldurvulni: egyre több hulla potyog, egyre több fegyver kerül terítékre, ám azt mégis nehéz lenne megjósolni, hogy végül kinek a kezében landol a csinos drogbiznisz.

Guy Ritchie, A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, a Blöff, a Sherlock Holmes-filmek rendezője a mozirajongók nagy örömére visszatér a gyökereihez, és a stílushoz, ami annyira jól áll neki, és a színészeinek. A szereplőgárda most is zseniális: Matthew McConaughey, Hugh Grant, Charlie Hunnam, Colin Farrell, Michelle Dockery, Henry Golding.

Aki látott már Guy Ritchie filmet, az tudja, hogy a rendező neve nagyjából már önmagában garancia arra, hogy a sztori amit alkot, igazán nagyot fog szólni. Nincs ez másként az Úriemberek esetén sem.

A film a Telekom Videotéka kínálatából kikölcsönözhető.

Kölcsönzés

Vissza a naptárhoz

Film-szerda

1917

Javában zajlik az I. világháború, amikor két fiatal brit katonát egy lehetetlennek tűnő küldetéssel bíznak meg: az ellenséges vonalon kell áthatolniuk, hogy egy üzenetet kézbesítsenek bajtársaiknak. Egy napjuk van, hogy célhoz érjenek, különben 1600 társuk, köztük egyikük testvére is odavész. A két bátor harcos hihetetlen elszántsággal indul neki a német frontnak…

Az Oscar-díjas Sam Mendes (Skyfall, Amerikai szépség) gyönyörűen fényképezett, elképesztően feszült atmoszférájú filmjének egyik különlegessége, hogy látszólag vágás nélkül kerül a nézők elé a két katona élet-halál harca, olyan érzést keltve, mintha valós időben követnék nyomon az izgalmas akciókat. Mendes az Oscar-díjas Roger Deakinst (Szárnyas fejvadász 2049, Sicario – A bérgyilkos) kérte fel az operatőri munkára, akinek erőteljes képeivel az 1917 egy felejthetetlen mozélménnyé válik minden néző számára. A főszerepekben George MacKay, Dean-Charles Chapman látható, akik mellett Benedict Cumberbatch, Andrew Scott, Colin Firth, és Mark Strong is feltűnik. A film két Golden Globe-díjat nyert.

A film a Telekom Videotéka kínálatából kikölcsönözhető.

Kölcsönzés

Vissza a naptárhoz

Felnőtt-csütörtök

Vadászat (16+)

Egy sötét internetes összeesküvés árnyékában a globalista elit egy csoportja először találkozik egy félreeső birtokon, hogy sportból emberekre vadásszanak. Ám az elit mesteri terve félre fog siklani, mert az egyik préda, Crystal jobban ért náluk ehhez a játékhoz. Keresztülhúzza a gyilkosok számítását, és egyesével elkapja őket. Közben egyre közelebb kerül egy rejtélyes nőhöz (a kétszeres Oscar-díjas Hilary Swank), aki az egész ügy középpontjában áll…

Jason Blum, a Tűnj El! producere, és Damon Lindelof, a Lost és A hátrahagyottak tévésorozatok társalkotója ezzel az új, feszült thrillerrel lepi meg a közönségét. A forgatókönyvet Lindelof írta Nick Cuse-zal, a rendező Craig Zobel (A hátrahagyottak).

Keresd a Videotékában augusztus 6-tól!

Vissza a naptárhoz

Kölcsönzés

Felnőtt-csütörtök

A halál tava

Lillan és a barátai közös vakációzásra készülnek, egy elhagyatott kis erdei házikóban szállnak meg egy gyönyörű tó partján. A kezdeti partihangulat hamar rémálomba fordul, amikor különös dolgok sora veszi kezdetét.
A norvég horrorfilm a Telekom Videotéka kínálatából kikölcsönözhető.

KÖLCSÖNZÉS

Vissza a naptárhoz

Felnőtt-csütörtök

Öngyilkos túra

Max biztosítási nyomozó, aki egy bizonyos Arthur nevezetű férfi eltűnését vizsgálja. A megbízás a világtól elzárt Aurora Hotelbe vezeti, amely az öngyilkosságra hajlamos embereknek igyekszik segítséget nyújtani különleges módszerekkel. Max hamarosan elkezdi megkérdőjelezni a körülötte lévő valóságot. Vajon az egyetlen kiút a halál?

Főszerepben a Trónok harcából is ismerős Nikolaj Coster-Waldau.

Meznézem

Vissza a naptárhoz

Felnőtt-csütörtök

A láthatatlan ember

Az Emmy-díjas Elisabeth Moss, aki A szolgálólány meséje sorozat által vált világszinten is ismertté, a főszereplője ennek a félelmetes thrillernek.

Egy családanya, Cecilia Kass egy erőszakos kapcsolat fogja. Férje egy gazdag és briliáns tudós. De egyszer csak arra szánja magát, hogy megszökik éjnek évadján, és elrejtőzik. Tervében segítségére van a nővére, egy gyerekkori barát és annak tinédzser lánya.

Ám amikor Cecilia erőszakos exe öngyilkosságot követ el, és hatalmas vagyonának egy jelentős részét feleségére hagyja, Cecilia arra gyanakszik, hogy férje halála csak színjáték volt. Amikor a hátborzongató események sora halálos fordulatot vesz, és szerettei életét veszélyezteti, Cecilia elméje kezd megbomlani, miközben kétségbeesetten próbálja bizonyítani, hogy kísérti őt valaki, akit senki sem lát...

A láthatatlan ember producere a horror műfaj kortárs mestere, Jason Blum, az író, rendező; executive producer pedig Leigh Whannel, aki a Fűrész sorozat egyik ötletgazdája, legutóbb pedig olyan filmeket rendezett, mint az Upgrade – Javított verzió és az Insidious: A gonosz lélek.

A film a Telekom Videotéka kínálatából kikölcsönözhető.

Kölcsönzés

Vissza a naptárhoz

Gyerek-péntek

Korra legendája

A Nickelodeon sokszorosan díjnyertes Avatar-univerzumának második alkotása a Korra legendája ott folytatódik, ahol az Avatar: Aang legendája véget ért.

Aang és Zuko Köztársaság Városért küzdöttek, amikor véget vetettek a Százéves Háborúnak. A rend visszaállt a négy nép között, az idomárok pedig békében élnek egymással. Ennek ellenére ennek az újdonsült paradicsomnak is vannak problémái - és a következő Avatárra vár, hogy megoldja őket. Amikor Korra megérkezik Köztársaság Városba, hogy megtanulja a levegőhajlítást, bűnözőbandákba botlik és találkozik egy idomárellenes felkeléssel is. Korra legnagyobb ellenfele a karizmatikus, misztikus Amon, aki az Egyenlőségiek vezetője, és az idomárok ellensége. A rá leselkedő veszélyek ellenére Korra esküt tesz, hogy harcol az egyre nagyobb idomárellenes felkelők ellen. De meg tudja-e állítani időben Amont?

A teljes Avatar-univerzum augusztus elsejétől kizárólag a MoziKlub kínálatában érhető el, ne maradj le róla!

Megnézem

Vissza a naptárhoz

Gyerek-péntek

Avatár: Aang legendája

Michael DiMartino alkotta meg a Nickelodeon mindmáig egyik legsikeresebb sorozatát az Avatár: Aang legendáját és szintén annak varázslatos univerzumában játszódó folytatását, a Korra legendáját. Hogy miről szól a történet?
Víz, tűz, föld, levegő! Csak az Avatár tudja uralni mind a négy elemet! Aang a fiatal léghajlító sorsa, hogy a következő Avatárként egyensúlyt hozzon a háború sújtotta világba, és megállítsa a tűz népének hóditó törekvései. A 12 éves fiúnak ehhez azonban először el kell sajátítania mind a négy elem irányításának képességét. Katara a fiatal vízidomár és bátyja Sokka siet ebben segítségére, hogy kalandos utazásuk során Aang számára megtalálják a legjobb tanítómestereket. Küldetésüket megnehezíti, hogy folyamatosan a nyomukban van Zuko herceg, a Tűz urának száműzött fia, akinek egyetlen életcélja, hogy Aang legyőzésével visszanyerje elvesztett becsületét. Hogy Aang sikerrel jár-e kiderül a Nickelodeon több díjat elnyerő izgalmas, vicces és gyönyörű sorozatából.
A sorozat első két évad már elérhető a MoziKlubban.

Megnézem

Vissza a naptárhoz

Gyerek-péntek

Eszes Jess

Egy újabb sorozat a kicsiknek, amely arra ösztönzi őket, hogy választ találjanak kérdéseikre. Kövessük együtt, Jess-t a kíváncsi fekete-fehér kiscicát és az ő farmon élő barátait, ahogy felfedezik a körülöttük lévő világot és megtanulják, hogy a válaszok keresése akár jó móka is lehet.

Animációs sorozat kicsiknek a MoziKlub kínálatában.

Szeretnél több időt tölteni kedvenc karaktereiddel? Akkor neked ajánljuk a letölthető JimJam színezőt.

LETÖLTÉS

Ha pedig szeretnél többet megtudni a cicákról, akkor Jess szívesen mesél neked róluk.

Megnézem

Vissza a naptárhoz

Gyerek-péntek

Da Vinci – Keress rá!

A gyerekek imádják a digitális világot. A Keress Rá! sorozatban színes és vicces karakterek, Maya, Jack és a Nagyi kalauzolják végig őket a világháló rejtelmeiben. Együtt megtudják, mit lehet, és mit nem lehet tenni az interneten.

A BAFTA-jelölt sorozatból könnyedén megtanulnak okosan, udvariasan, felelősségteljesen és nem utolsó sorban biztonságosan mozogni az online térben. Ezt a hasznos, edukatív és egyben vicces műsort a Da Vinci TV hozza el a nézőknek, mely oktató televíziós szórakozást kínál és olyan környezetet alkot, melyben a család együtt vehet részt a közös tanulás kalandjában.

A sorozat epizódjai most ingyenesen kikölcsönözhetőek a Telekom Videotéka kínálatából.

Megnézem

Vissza a naptárhoz