2023. március 1-től inflációkövető díjkorrekciót hajtunk végre. Tudj meg többet a részletekről!
2023. március 1-től inflációkövető díjkorrekciót hajtunk végre. Tudj meg többet a részletekről!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hol találom meg és hogyan pótolhatom az elveszett szerződéskötési dokumentumokat és a jótállási jegyet?

Online rendelések esetében, a készülékkel együtt már nem küldünk vásárláshoz kapcsolódó, papír alapú dokumentumokat (szerződés, jótállási jegy, számla).

Az online, teljesített státuszú megrendelések esetén - belépést követően - az online ügyfélszolgálatunkon, a "Dokumentumok" menüpont alatt bármikor megtekintheted, elmentheted, kinyomtathatod ezeket. A kiválasztott dokumentumot a megnevezése mellett található "Letöltés" gombra kattintva nyithatod meg.

A dokumentumok a felületen PDF formátumban érhetőek el, ezért azok megnyitásához szükséges valamilyen PDF-fájlmegjelenítő segédprogram (pl. Adobe Reader) telepítése.

A dokumentumokat a megnyitás után szükség esetén bármikor ki is nyomtathatod, illetve azokat célszerű a saját eszközödre is lementened az egyszerűbb hozzáférés és visszakereshetőség céljából.


Telekom üzleteinkben készült elektronikus iratok hiteles, fokozott biztonságú elektronikus aláírással és időbélyeggel ellátott dokumentumok, amelyek csak elektronikus formában hitelesek.


A személyes vásárlásnál a jótállási jegy elvesztése esetén nincs lehetőség annak pótlására.

A készülék meghibásodása esetén, az előfizető személyes okmányaival, és az eszköz sorozatszámát (15 jegyű IMEI szám) is tartalmazó vásárlási számlával tud intézkedni a márkaszervizekben.

Ha nincs vásárlási számlád az online felületen, akkor az díjmentesen pótolható:

A vásárlási számlát (vagy egyéb igény esetén a szerződésmásolatot) az adatok (név, cím) azonossága esetén minden esetben postai úton továbbítjuk előfizetőnk számlaküldési címére.

Utoljára frissítve: 2023. március 22.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!