GYAKORI KÉRDÉSEK

Átválthatok-e Dominóról Mobil díjcsomag-kombinációkra úgy, hogy új telefont is vásárolok a számom megtartása mellett?

Igen, átválthatsz. Készülékvásárlás során az új Mobil díjcsomagokhoz elérhető havidíj- vagy készülékkedvezményt is igénybe veheted.

A kedvezményes készülékvásárlás feltételei:

  • ha legalább 12 hónapja rendelkezel aktív SIM-kártyával,
  • ha részt veszel a Kapcsolat Programban,
  • ha az elmúlt 24 hónapban nem vettél igénybe kedvezményes készülékcserét.

Az átváltás módja:

A szerződésmódosítást vagy ezzel egyidejűleg az új eszköz vásárlását a rendszerünkben rögzített Domino előfizetőként kezdeményezheted online ügyfélszolgálatunkra belépve vagy üzleteinkben, ha 30 napon belül nem volt előfizetésről Dominóra átváltásod.

Az egyszerű, online átváltáshoz kattints ide, majd válaszd a "Új havi díjasra váltás Domino díjcsomagról" dobozban található "Domino csomagomat havi díjasra váltom" opciót.

Új havi díjas szerződéskötéskor fizetőképességi vizsgálatot is végzünk.

Aktuális Kapcsolat Programszabályzatunk értelmében Domino előfizetői szerződés havi díjas előfizetői szerződésre történő átváltása esetén az előfizető megtartja a Kapcsolat Programban elért kedvezmény jogosultsági szintet.

Az átváltást követően a Domino kártyán lévő maradék egyenlegedet azonnal jóváírjuk folyószámládon, mely a soron következő havi számlában fog megjelenni.

Amennyiben mégsem vásárolsz készüléket az átváltáskor:

  • arany, illetve platina kedvezményjogosultsági szint mellett két éves hűségszerződés aláírásával két éven belül bármikor vásárolhatsz telefont üzleteinkben,
  • ha az átváltott előfizetésedhez nem tartozik arany, vagy platina kedvezményjogosultsági szint, akkor leghamarabb az átváltástól számított 7 hónap múlva vehetsz készüléket, szintén üzleteinkben.

Utoljára frissítve: 2019. július 1.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!