2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogyan tudom átállítani a csengetési időt, hogy ne kapcsoljon be olyan hamar a Hangpostám, ha hívásom érkezik?

Mobil

Ez a funkció a hívásátirányítás szolgáltatáshoz kapcsolódik. Hangposta szolgáltatás esetében a beállított maximális csengetési idő minimum 5, maximum 30 mp lehet, melyet telefonodon az alábbi kódsorral állíthatsz be:

  • **61*06309888444*11*30# majd a hívás gomb megnyomása.

A kódban szereplő 06309888444 a hangposta belföldi számát, a 30 pedig az időt, jelen példa szerint a maximálisan választható másodpercek számát jelenti. A beállított várakozási időnek 5-tel oszthatónak kell lennie.

A legtöbb telefon esetében (iPhone kivételével) az eszköz Beállítás menüjében, a hívásátirányítás almenü használatával is lehetséges a módosítás.

További készülékbeállítási információkat ide kattintva érhetsz el, a készüléktípus kiválasztása után. Amennyiben a fenti kód beállítása során hibát tapasztalsz, kérjük, hogy észrevételed e-mailben - a "Módosítás, Megrendelés/Kiegészítő szolgáltatás módosítása, lemondása" kategóriát választva -, a telefonszámod, és a módosítás pontos idejének megadásával jelezd ügyfélszolgálatunk részére.


Otthoni

Alapesetben 20 másodperc, azaz 4 csengetés után irányítjuk át a hívást Hangpostára. Amennyiben hosszabb csengetési időt szeretnél beállítani, azt az alábbi kódokkal teheted meg:

  • *62* másodperc# (a másodperc szó helyére adhatod meg a csengetés időtartamát, pl. ha azt szeretnéd, hogy 60 másodperc után kapcsoljon be, így állíthatod be: *62*60#),
  • *63*másodperc# (csak Budapest, XIII. kerület - Angyalföld és XIV. kerület - Istvánmező terültek esetén).

Utoljára frissítve: 2022. július 5.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!