Karácsonyra szeretnél rendelni? Kiszállítással kapcsolatban itt tudsz tájékozódni.
Karácsonyra szeretnél rendelni? Kiszállítással kapcsolatban itt tudsz tájékozódni.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Vásárolhatok online 0 Ft-ért, illetve kamatmentes részletfizetéssel telefont úgy, hogy még nincs előfizetésem a Telekomnál?

Az Online shopban akár már 0 Ft-ért, illetve kamatmentes részletfizetéssel is vásárolhatsz készüléket új havidíjas előfizetéssel, a készülék típusától és a választott tarifa konstrukciótól függően.

A 0 Ft-os akciós készülékek, valamint a kamatmentes részletfizetés 24 hónapos határozott idejű szerződés vállalásával érheted el, ha hűséget vállalsz az előfizetésre is, valamint az akcióban meghatározott hang és adat díjcsomag kombinációs költési szintjére is.

A kiválasztott készülék akciós feltételeiről javasoljuk, hogy minden esetben pontosan tájékozódj honlapunkon.

A havidíjas szerződés megkötéséhez - melynek feltétele a 18. életév betöltése - a vásárláshoz szükséges dokumentumokat kérjük.

Az online rendelés leadása után kollégáink rövid időn belül felveszik Veled a kapcsolatot telefonon, hogy egyeztessék a szükséges tudnivalókat, ezért fontos, hogy a megadott elérhetőségi telefonszámon napközben is el tudjunk érni.

A készülékek kiszállítását kérheted egy megadott belföldi címre, vagy a kijelölt Pick Pack pontok egyikére is.

Előfizetéssel együtt vásárolt készülék esetében - az akcióban nyújtott kedvezményeink igénybe vételének érdekében - fizetőképesség vizsgálatra van szükség, ezt online rendelés esetén automatikusan elvégezzük.

Fontos információ, hogy a fizetőképességi vizsgálat eredményétől függően, mobil előleg befizetése is szükséges lehet, melynek pontos összegéről a megrendelés véglegesítése előtt tájékoztatunk.

Az előleget az online megrendelés során, bankkártyával kell kifizetned. A mobil előleget nem fizetheted részletekben, csak egy összegben.
A befizetett előleg összege nem vész el, a havi számlákban 100%-ban jóváírjuk, azaz a havi számla összegét csökkenti.

Utoljára frissítve: 2023. január 25.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!