GYAKORI KÉRDÉSEK

Mi az e-Pack, és milyen feltételekkel vehetem igénybe?

Mobil szolgáltatás esetén:

Ha az elektronikus számlát és számlafizetést választod a papír alapú helyett, és teljesíted a lenti feltételeket,  automatikusan havi bruttó 690 Ft kedvezményt biztosítunk mobil előfizetésed havi díjadból.
Az e-Pack kedvezményt a mobil folyószámládhoz tartozó minden új mobil hang díjcsomaghoz igénybe veheted, ha teljesíted a feltételeket. A kedvezmény mértéke díjcsomagonként eltérő lehet, melyről itt olvashatsz.

Otthoni szolgáltatás esetén:

Ha az elektronikus számlát és számlafizetést választod a papír alapú helyett, és teljesíted a lenti feltételeket, automatikusan havi bruttó 690 Ft kedvezményt biztosítunk otthoni előfizetésed számlavégi összegéből.
Az e-Pack kedvezményt az otthoni folyószámládhoz tartozó minden új otthoni díjcsomaghoz igénybe veheted, ha teljesíted a feltételeket.
Amennyiben csak önálló otthoni internet szolgáltatással rendelkezel, abban az esetben nem vagy jogosult az e-Pack kedvezményre. Bővítsd tovább szolgáltatásaid számát és azonnal jogosulttá válsz!

Feltételek (mobil és otthoni szolgáltatások esetében is):

1. Elektronikus számlázás legyen beállítva a Telekomos folyószámládon, azaz a papír alapú, csekkes számla helyett az interneten küldjük a számlát, melyet az interneten keresztül (online ügyfélszolgálatunkon, a Telekom alkalmazásban vagy a Díjnet oldalán) bármikor megtekinthetsz. Javasoljuk, igényelj elektronikus számlát online ügyfélszolgálatunkon.

2. A számlákat elektronikusan egyenlítsd ki, az alábbi csatornák egyikén, illetve az alábbi fizetési formákkal:

Felhívjuk figyelmed, hogy a Telekom üzletekben vagy a Postán kiegyenlített számla nem minősül elektronikus fizetésnek még akkor sem, ha ott bankkártyával fizetsz.

3. A számlákat minden esetben a számlán feltüntetett beérkezési határidőig fizesd be. A határidő a havi számla első oldalán szerepel. Ez a dátum nem a számlaösszeg feladásának/átutalásának időpontját jelenti, hanem azt, hogy a jelzett határidőig meg kell érkeznie hozzánk a befizetésednek.

4. A díjcsomagodhoz tartozó folyószámlán ne legyen számlatartozás.

Amennyiben a fenti feltételek valamelyike nem teljesül, abban az esetben a következő havi számlán nem érvényesül az e-Pack kedvezmény. A díjcsomagod e-Pack kedvezmény nélküli árát a számládon vagy a Mobil havi díjas díjszabásban, illetve az Otthoni díjszabásban (3/b., 3/c. és 5/d. mellékletek) találod.
A feltételek ismételt teljesítése esetén a kedvezmény újra automatikusan érvényesülni fog, nem szükséges újra regisztrálni e-Packre.

Töltsd le a Telekom alkalmazást és fizesd számláid egyetlen kattintással:

- az App Store-ból (iPhone-ra és iPad-re) vagy

- a Google Play-ből (androidos telefonra és tabletre).


Utoljára frissítve: 2023. május 4.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!