Ha telepítéssel járó otthoni szolgáltatást is szeretnél a terméked mellé, a megrendelésedet december 9. 14:00-ig kell leadnod. Részletek
Ha telepítéssel járó otthoni szolgáltatást is szeretnél a terméked mellé, a megrendelésedet december 9. 14:00-ig kell leadnod. Részletek

GYAKORI KÉRDÉSEK

Miért előnyös számomra a készülékbiztosítás?

 • Minimális havi ráfordítással folyamatosan biztonságban tudhatod nagy értékű készüléked, mellyel megelőzhetsz egy váratlan nagyobb értékű kiadást.
 • A készülékbiztosítást üzleteinkben vagy online vásárláskor vagy vásárlást követő 365 napon belül üzleteinkben rendelheted meg.
  Telefonos megrendelés során csak a vásárlást követő 365 napon belül, üzleteinkben rendelheted meg.
  Fontos! Utólagos aktiválás esetén feltétel a készülék, illetve a vásárlást és a készülék tulajdonjogát igazoló dokumentumok bemutatása is.
 • A készülékbiztosítás szolgáltatás havi díjas mobilkészülékekre, mobileszközökre egyaránt (kivéve notebook-ok) megköthető, azonban Domino készülékcsomagokra nem vehető igénybe.
 • Ha például a készülékvásárlásból eredő hűségidőn belül éri véletlenszerű baleset a készüléket, vagy esetleg eltulajdonítják azt, a hűségidő lejártáig szükséges fizetni  a havi díjakat, és a részleteket. A megoldást a készülékbiztosítás nyújtja, melynek segítségével és feltételeivel megjavított, vagy új készüléket kapsz.
 • A biztosítás - a választott csomagtól függően - érvényes véletlenszerű károsodásra, rongálásra, lopásra, vagy akár zsebtolvajlásra, a készülékbiztosításra vonatkozó általános szerződési feltételek szerint. Káresemény esetén a sérült készüléket javítjuk, lopás esetén típusazonosra cseréljük. Biztosítás hiányában azonban pl. a mechanikai sérülések (véletlen leejtés, folyadék általi sérülés) esetén társaságunknak a jótállási jegyben foglaltak szerint garanciaadási kötelezettsége nincs, a javítás terheit a fogyasztó viseli.
 • Ha káresemény - amit a +36-80-300030 telefonszámon jelenthetsz be -  miatt új készüléket kellene vásárolnod, biztosítás nélkül nem akciós áron, hanem listaáron juthatnál az új készülékhez, mely sokkal magasabb ráfordítást jelentene.
 • Gyors segítség, ha a telefon pl. rongálódik. Nem kell napokra vagy akár hetekre nélkülözni a készüléket, hanem a bejelentést követően rövid időn belül javított vagy új készüléket biztosítunk.
 • A készülékbiztosítás fedezete 60 napig külföldön is él.

Utoljára frissítve: 2022. november 22.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!