GYAKORI KÉRDÉSEK

Milyen adatforgalom bővítési lehetőségeim vannak mobil havi díjas illetve Domino díjcsomagok esetén?

Havi díjas díjcsomagok esetén

Amennyiben a mobil díjcsomagodban foglalt adatmennyiséget leforgalmaztad, két megoldás közül választhatsz:

  • válthatsz magasabb adatforgalmat tartalmazó internet csomagra (pl. Net 4 GB csomagról Net 10 GB csomagra),
  • vagy választhatsz az eseti forgalombővítő opciók (Extra Net opciók) közül. Ha felhasználtad a csomagodban foglalt adatkeretet, akkor a kiküldött SMS értesítésben szereplő linkre kattintva vásárolhatod meg a forgalombővítő opciót, egy számlázási időszakon belül akár több alkalommal is. A forgalombővítő opció a csomagodban foglalt internet szolgáltatás fordulónapjáig érvényes.

Domino csomag esetén

Meglévő adatcsomagodat bővítheted:

A Korlátlan mobilnet Dominosoknak csomagokat 1 napra, 3 napra és 30 napra is választhatod, belföldön annyit netezhetsz amennyit csak szeretnél és az EU-ban is felhasználható adatot is tartalmaznak (1,5 valamint 2 és 15 GB).

A Maraton adatopciók előnye, hogy nincs időszaki díja, a csomagban foglalt és megvásárolt adatkeretet addig használhatod, amíg el nem fogy, azaz a Domino Maraton adatopciók érvényessége megegyezik a SIM-kártya rendelkezésre állási idejével, vagyis 30 nap után nem jár le. Ha pedig a SIM-kártyád rendelkezésre állási ideje még nem járt le, és annak egyenlegét újra feltöltöd, akkor a Maraton adatopció fennmaradó egyenlege nem vész el.

A Domino 1 GB 1 napra internetcsomagot azoknak ajánljuk, akiknek már van adatszolgáltatás az előfizetésén, de csak alkalmanként több netre van szükségük (Napi 1 GB).

Töltsd le a Telekom alkalmazást és bővítsd felhasználható adatforgalmad:

- az App Store-ból (iPhone-ra és iPad-re) vagy

- a Google Play-ből (androidos telefonra és tabletre).Utoljára frissítve: 2020. július 9.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!