2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hány készüléken tévézhetek egy időben?

Amennyiben több televíziókészüléket használsz, annyi vevőegységre van szükséged, ahány TV-készüléken nézni szeretnéd az adást (egy vevőegység egy televíziókészüléket tud kiszolgálni).

  • Telekom TV: Egy TV előfizetéshez maximum 3 darab SmartBox igényelhetsz. A második és vagy harmadik SmartBox-ok igénybevételére plusz havi díj ellenében van lehetőséged.
  • IPTV: egy előfizetéshez maximum három vevőegységet biztosítunk, azonban a második és/vagy harmadik vevőegység akkor igényelhető, ha az előfizetői végponton megfelelő sávszélesség áll rendelkezésedre.
    Egy időben több adást (maximum 3) is nézhetsz, amelyből - ha a műszaki feltételek és a díjcsomagod lehetővé teszi - mind a 3 lehet HD minőségű. A műszaki feltételekről az IPTV szolgáltatás megrendelésekor vagy a már meglévő előfizetés módosításakor érdeklődhetsz, keress bennünket bizalommal.
  • Sat TV: egy előfizetéshez maximum három vevőegységet és dekódoló kártyát biztosítunk.

Az első vevőegységet minden esetben díjmentesen biztosítjuk, a második, illetve harmadik vevőegységet darabonként bruttó 870 Ft-os, vagy Telekom TV esetén bruttó 1000 Ft-os havidíjért bérelheted.

Telekom TV-előfizetőként külön díj fizetése nélkül nézheted okostelefonon, tableten vagy laptopon is azokat a  Telekom TV GO csatornákat, amelyeket az otthoni TV-csomagod is tartalmaz. Ismerd meg, regisztrálj és nézd  a Telekom TV GO-t.

Utoljára frissítve: 2022. május 30.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!