2021. november 13. (szombat) 22 órától várhatóan november 14. (vasárnap) 8 óráig rendszereink ütemezett műszaki karbantartása miatt a telekom.hu és a Telekom alkalmazás nem lesz elérhető. Köszönjük türelmedet!
2021. november 13. (szombat) 22 órától várhatóan november 14. (vasárnap) 8 óráig rendszereink ütemezett műszaki karbantartása miatt a telekom.hu és a Telekom alkalmazás nem lesz elérhető. Köszönjük türelmedet!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hány készüléken tévézhetek egy időben?

Amennyiben több televíziókészüléket használsz, annyi vevőegységre van szükséged, ahány TV-készüléken nézni szeretnéd az adást (egy vevőegység egy televíziókészüléket tud kiszolgálni).

  • IPTV: egy előfizetéshez maximum három vevőegységet biztosítunk, azonban a második és/vagy harmadik vevőegység akkor igényelhető, ha az előfizetői végponton megfelelő sávszélesség áll rendelkezésedre.
    Egy időben több adást (maximum 3) is nézhetsz, amelyből - ha a műszaki feltételek és a díjcsomagod lehetővé teszi - mind a 3 lehet HD minőségű. A műszaki feltételekről az IPTV szolgáltatás megrendelésekor vagy a már meglévő előfizetés módosításakor érdeklődhetsz, keress bennünket bizalommal.
  • Sat TV: egy előfizetéshez maximum három vevőegységet és dekódoló kártyát biztosítunk.

Az első vevőegységet minden esetben díjmentesen biztosítjuk (kivétel: Felvétel opció esetén, ennek díja előfizetésenként bruttó 1100 Ft/hó), a második, illetve harmadik vevőegységet darabonként bruttó 870 Ft-os havidíjért bérelheted.

Online ügyfélszolgálatunkon kényelmesen megrendelheted a plusz vevőegységet vagy a Felvétel opciót:

  • a "Belépés" gombot választva lépj be az online önkiszolgálóba,
  • a TV-előfizetésed sorában nyomd meg a "Testreszabás" gombot,
  • majd az oldal alján, a "Felvétel opció" és/vagy a "Vevőegységek" szekcióban nyomd meg a "Megrendelem" gombot.

Telekom TV-előfizetőként külön díj fizetése nélkül nézheted okostelefonon, tableten vagy laptopon is azokat a  Telekom TV GO csatornákat, amelyeket az otthoni TV-csomagod is tartalmaz. Ismerd meg, regisztrálj és nézd  a Telekom TV GO-t.

Utoljára frissítve: 2021. október 19.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!