2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogyan tudok USB Stick-kel internetezni külföldön?

A nálunk vásárolt USB Stick-eket külföldön is használhatod, a hozzá tartozó Telekomos SIM-mel, a díjcsomagodnak megfelelő roaming tarifákkal.

Amennyiben Net 25 GB csomagot használsz, a csomagodban foglalt adat keretet az EU-ban is használhatod. Ha az EU-ban elfogy a csomagodba foglalt adatmennyiség, ExtraNet eseti adatbővítővel növelheted kereted.
Feltöltő kártyásként a Domino Net csomagokat javasoljuk az EU-n belüli használathoz.

EU-n kívül tartózkodáshoz figyelmedbe ajánljuk a havi díjas és Domino előfizetéshez igénybe vehető Világ NET 2GB opciót. Az opciót bekapcsolhatod:

  • Telekom alkalmazásban, melyet díjmentesen tölthetsz le készülékedre.
  • Interneten: Amennyiben már külföldön vagy és be van kapcsolva a telefonodon az adatroaming szolgáltatás, akkor a böngésző megnyitásakor egy ingyenesen elérhető roaming szolgáltatás megrendelői oldalt fogsz látni. Itt tudod kiválasztani és megrendelni a számodra legmegfelelőbb roaming adatdíjcsomagot.

Töltsd le a Telekom alkalmazást és intézd ügyeidet bárhol, bármikor:

- az App Store-ból (iPhone-ra és iPad-re) vagy

- a Google Play-ből (androidos telefonra és tabletre).


Domino előfizetés esetében további feltétel a roaming szolgáltatás aktív állapota, és a számlázási alapegységnek megfelelő minimum egyenleg megléte az adott külföldi szolgáltatónál érvényes mobilinternet roaming díjai szerint. A szolgáltatás a Domino roaming bekapcsolásával (*104# kód elküldésével, hívásindításként) automatikusan aktiválódik.

Utoljára frissítve: 2022. augusztus 2.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!