GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogyan tudok USB Stick-kel internetezni külföldön?

A nálunk vásárolt USB Stick-eket külföldön is használhatod, a hozzá tartozó Telekomos SIM-mel, a díjcsomagodnak megfelelő roaming tarifákkal.

Amennyiben Net 6 GB vagy Net 15 GB csomagra váltasz át, a csomagodban foglalt adat keretet az EU-ban is használhatod.

Ha az EU-ban elfogy a csomagodba foglalt adatmennyiség, vagy az EU-n kívül tartózkodsz, a figyelmedbe ajánljuk a Travel&Surf adatroaming díjcsomagjainkat, melyet havi díjas, illetve Domino feltöltőkártyás előfizetés mellé is megrendelhetsz EU díjzónán belül, illetve a Travel&Surf World S szolgáltatást az EU díjzónán kívül is:

  • SMS-ben: Még itthonról küldd el SMS-ben pl. a +EUS kódot a 1414-re (Travel & Surf EU S szolgáltatás).
    Ha már külföldön vagy, a +EUS kódot a +36 30 3444 888-as számra továbbítsd (roaming helyzetben az SMS küldése díjköteles, melyről bővebb információt az ország kiválasztása után honlapunkon olvashatsz).
  • Interneten: Amennyiben már külföldön vagy és be van kapcsolva a telefonodon az adatroaming szolgáltatás, akkor a böngésző megnyitásakor egy ingyenesen elérhető roaming szolgáltatás megrendelői oldalt fogsz látni. Itt tudod kiválasztani és megrendelni a számodra legmegfelelőbb roaming adatdíjcsomagot. Kérhetsz még napi és heti csomagot is, bővebb információt a roaming adatcsomagokról honlapunkon találsz.
  • Telekom alkalmazással melyet díjmentesen tölthetsz le készülékedre. Fontos, hogy ismerd az előfizetésedhez tartozó jelszavadat, mert szükséged lehet rá, így még utazás előtt szerezd be!

Töltsd le a Telekom alkalmazást és intézd ügyeidet bárhol, bármikor:

- az App Store-ból (iPhone-ra és iPad-re) vagy

- a Google Play-ből (androidos telefonra és tabletre).


A Travel&Surf csomagok további előnye, hogy havi díjas előfizetőink részére Telekom Wi-Fi Fon Prémium jogosultságot, világszerte több, mint 20 millió díjmentes csatlakozási pontot tartalmaznak 20 országban.

Amennyiben nem szeretnéd a Travel&Surf csomagokat megrendelni, figyelmedbe ajánljuk a World GPRS limit szolgáltatásunkat, melynek előnye, hogy nincs aktiválási és időszaki díja. Az adathasználat során beállítunk neked egy 19 170 Ft-os limitet. További információkat, részleteket ide kattintva olvashatsz.

Domino előfizetés esetében további feltétel a roaming szolgáltatás aktív állapota, és a számlázási alapegységnek megfelelő minimum egyenleg megléte az adott külföldi szolgáltatónál érvényes mobilinternet roaming díjai szerint. A szolgáltatás a Domino roaming bekapcsolásával (*104# kód elküldésével, hívásindításként) automatikusan aktiválódik.

Utoljára frissítve: 2019. április 5.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!