2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mit jelent pontosan a számhordozási időablak?

Az Előfizetői szerződés, melyet a Magyar Telekommal az igénybejelentés időpontjában megkötöttél, a számhordozási időablakban lép hatályba.

A számhordozási időablak a minden munkanap 20:00-tól kezdődő 4 óra hosszúságú időtartomány, amelyben a számhordozás és számmező átadás érvényesítéséhez szükséges műszaki intézkedéseket a szolgáltatók végrehajtják.

Ezen időtartam alatt a szolgáltatás részben vagy egészben szünetelhet.

Amennyiben áthordozási igényedet munkanapon 16 óráig bejelentetted, úgy a leghamarabbi időablak a második munkanap 20:00-24:00 között van. Amennyiben szándékodat munkanapon 16 óra után, illetve hétvégén jelezted, abban az esetben a leghamarabbi hordozási időpont a harmadik munkanapon 20:00-24:00-ig lehetséges.

A számhordozási időablak időtartama után a korábbi SIM-kártyát már nem lehet használni. Javasoljuk ezért, hogy az új Telekomos SIM-kártyát helyezd be egy kártyafüggetlen vagy a Telekomtól vásárolt új készülékedbe annak érdekében, hogy a szolgáltatást igénybe tudd venni.


Töltsd le a Telekom alkalmazást és intézd ügyeidet bárhol, bármikor:

- az App Store-ból (iPhone-ra és iPad-re) vagy

- a Google Play-ből (androidos telefonra és tabletre).Utoljára frissítve: 2022. május 30.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!