GYAKORI KÉRDÉSEK

Mi szükséges ahhoz, hogy a Telekom online felületéről fizessem be a havi számlámat?

Az elektronikus fizetéshez csupán be kell lépned az online ügyfélszolgálatunkba, a honlapunk jobb felső oldalán a "Belépés" gombra kattintva:

  • mobil hívószámoddal és a kiküldött egyszer használatos jelszóval,
  • mobilinternet szolgáltatásunkkal automatikusan,
  • MT azonosítóval, a kiküldött egyszer használatos jelszóval vagy személyes adatokkal (csak otthoni szolgáltatások esetén),
  •  e-mail címmel és jelszóval,
  • Facebook fiókoddal.

Abban az esetben, ha a bejelentkezést követően látod a befizetetlen havi számla végösszegét, a számla, vagy számlák kiválasztása után elegendő a "Befizetem" gombra kattintani, és kiválasztani a befizetés módját:

  • bankkártya.

A fizetés az alábbi típusú, kül- vagy belföldön kibocsátott bankkártyákkal lehetséges:

  • MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express

A Telekom Gyorsfizetéssel a Telekom fiókodba csatolt valamennyi előfizetés számláit rendezheted, egy tranzakció keretében akár több, vagy az összes (mobil, otthoni, üzleti) számládat is befizetheted.

A Telekom Gyorsfizetés szolgáltatás igénybevételéhez egyszeri regisztráció szükséges e-mail cím, jelszó és bankkártya adatok megadásával, otthoni és/vagy mobil szolgáltatások esetén. Ezt követően az alábbi felületeken az e-mail cím és a regisztráció során megadott jelszó segítségével fizethetsz, így nincs szükség a bankkártyádra:

  • online shopunkban kezdeményezett termékvásárlás,
  • egyenleg feltöltés.

Ha korábban már regisztráltad bankkártyádat a Telekom Gyorsfizetésben, de időközben változtak a kártyád adatai, ide kattintva módosíthatod.

Amennyiben eddig papír alapú számlát kaptál, de a jövőben elektronikus számlát szeretnél, javasoljuk, hogy az online ügyfélszolgálatunkon - jelszavas belépés után - kattints a Számlák menüre, majd az oldal alján regisztrálj az Elektronikus számla szolgáltatásra. A sikeres regisztrációt követő hónaptól havi hiteles számláidat a Telekom honlapján, a Telekom előfizetéseim menüben pdf file-ban tekintheted meg.

Töltsd le a Telekom alkalmazást és fizesd számláidat egy kattintással:

- az App Store-ból (iPhone-ra és iPad-re) vagy

- a Google Play-ből (androidos telefonra és tabletre).Utoljára frissítve: 2019. december 4.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!