GYAKORI KÉRDÉSEK

Mi kell ahhoz, hogy mobiltelefonom segítségével is tudjak termékeket (pl. lottó, autópálya használati jogosultság, parkolás) vásárolni?

Havi díjas előfizetésnél:

Amennyiben a havi számla terhére, utólagos fizetéssel szeretnéd igénybe venni a Mobilvásárlás szolgáltatást, a havi limit maximális értéke:

  • alapesetben bruttó 20 000 Ft,
  • Arany kedvezményjogosultság esetén bruttó 30 000 Ft,
  • Platina kedvezményjogosultságnál pedig bruttó 50 000 Ft.

A limit összegeket nem lehet módosítani.

Új havi díjas SIM-kártyák vásárlása esetén a szerződéskötéstől számított 3 hónapig nem tesszük lehetővé az egyenlegfeltöltést, és a Szerencsejáték Zrt. termékeinek megvásárlását.

Szolgáltatásunk lehetővé teszi a havi díjas és Domino előfizetőinknek, hogy előre feltöltött egyenlegük terhére tartalmat vásárolhassanak a Google Play áruházból. Ehhez nem kell mást tenned, mint megadni a szükséges adataidat, és elfogadni a vásárlási feltételeket. A szolgáltatás iOS operációs rendszerrel működő készülékekkel nem érhető el.

A Mobil S 2017+Költségkontroll opció díjcsomaghoz, illetve Domino előfizetéshez nem kapcsolódik Mobil Vásárlási havi limit, ebben az esetben kizárólag előre feltöltött egyenleged terhére vásárolhatsz fizikai termékeket.

Saját, vagy más személy Domino egyenlegét bankkártyás fizetéssel a Telekom alkalmazásban is feltöltheted.

Töltsd le a Telekom alkalmazást és töltsd fel bárhonnan az egyenleged:

- az App Store-ból (iPhone-ra és iPad-re) vagy

- a Google Play-ből (androidos telefonra és tabletre).


A Mobilvásárlás szolgáltatást Autóskártyával nem veheted igénybe, továbbá akkor sem, ha maga a szolgáltatás tiltva, vagy korlátozva van előfizetéseden.

A bruttó 20 000 Ft összeg feletti mobil vásárlás pedig ún. vásárlási kód létrehozása mellett lehetséges, melyet legegyszerűbben a Mobilvásárlás Önkiszolgáló Felületen adhatsz meg.

A Mobilvásárláshoz kapcsolódó további részleteket ide kattintva érsz el.


Domino feltöltőkártyás előfizetéssel

Szintén vásárolhatsz kényelmesen, a rendelkezésre álló egyenleged terhére. A vásárlási tudnivalókról, fizetési módokról ide kattintva tudhatsz meg többet. Az országosan egységes mobilparkolási rendszerről a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. weboldalán és információs telefonvonalán (+36 (1) 989-0000) tájékozódhatsz. A megvásárolható termékekről, szolgáltatásokról ide kattintva részletesen olvashatsz.


Ha a vásárláshoz szükséges összeg nem érhető el egyenlegeden, a tranzakció sikertelen lesz.

Egyenlegedet egyszerűen és könnyedén feltöltheted:

Utoljára frissítve: 2019. november 18.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!