GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogyan vehetem igénybe LG 32LN575S tv-készülékem SMART funkcióit?

TV-készüléked SMART funkcióinak kihasználásához televíziódnak csatlakoznia kell internethez, melynek ellenőrzését a következőképpen teheted meg.

  • A távirányító "Settings" gombjának megnyomása után a menüben válaszd ki a "Hálózat" menüpontot, melyet a bal oldali sávban található kisméretű földgömb jelöl.
  • Ezt követően a hálózat beállításához válaszd a "Hálózati kapcsolat" menüpontot és nyomj a "Csatlakozás indítás" gombra.
  • A tv-készülék ezután automatikusan megkeresi az elérhető vezetékes és vezeték nélküli hálózatokat.
  • A készülék listaszerűen jeleníti meg az elérhető vezetékes vagy vezeték nélküli hálózatokat, válaszd ki a számodra megfelelőt.
  • Amennyiben jelszóval védett hálózathoz csatlakozol, abban az esetben meg kell adnod a szükséges jelszót. A jelszó megadását követően a hálózathoz az "OK" gomb megnyomásával tudsz csatlakozni.
  • Sikeres csatlakozás esetén, a képernyőn "A hálózat csatlakoztatva van" felirat jelenik meg, így nincs más teendőd nyomj a "Kész" gombra.

Amennyiben kérdésed vagy problémád lenne, kérjük hívd a Műszaki segítségnyújtást a Magyar Telekom vezetékes és mobilhálózatából díjmentesen hívható 1422-es telefonszámon.

Továbbá figyelmedbe ajánljuk a Telekom Fórumot is, ahol bátran kérdezhetsz a közösség tagjaitól, szakértőitől, illetve Te is megoszthatod tapasztalataidat, tudásodat.

Utoljára frissítve: 2019. július 9.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!