2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogyan érhetem el a webtárhelyem?

A 2018. szeptember 1-je előtt értékesített internetszolgáltatásokhoz biztosított, publikusan is elérhető virtuális tárhelyed az ftp.t-online.hu/azonosító* címen érheted el.

Az oldal eléréséhez felhasználónév és jelszó szükséges, melyek módosítását átmenetileg a 1414-es telefonszámunkon, illetve üzleteinkben is kérheted. 

A módosítást a 1414-es telefonszámunkon, illetve üzleteinkben is kérheted.

A csatlakozás után az FTP-kliens egyik ablak részében találod meg a tárhelyed, azon belül pedig a gyökér könyvtárat. Itt található egy public_html könyvtár, a megosztandó fájlokat ebbe helyezd el.

További tudnivalók:

  • Amennyiben weboldalt készítesz az index.html legyen a kezdőoldala.
  • A feltöltött dokumentumokat a http://web.t-online.hu/felhasználónév/filenév.kiterjesztés* formában érheted el.
  • Amennyiben webtárhelyeden weboldalt készítettél, akkor az a http://web.t-online.hu/felhasznalónév* címen lesz elérhető.
  • A tárterületen cgi-scripteket futtathatsz csak, a scripteket a public_html könyvtáron belül levő cgi-bin könyvtárba kell elhelyezned.

* a szürkével jelzett mezők helyére a saját azonosító elemek illesztendőek be!

Fontos! A 2018. szeptember 1-je után értékesített internet díjcsomagokhoz már nem vehető igénybe webtárhely szolgáltatás.

Utoljára frissítve: 2022. május 3.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!