2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogyan tudok bizonyos csatornákat, korhatáros filmeket és fizetős szolgáltatásokat zárolni az IPTV-előfizetésemen?

Az IPTV "Beállítások" menüpontjában található Gyerekzár funkcióval megóvhatod kiskorú gyermeked a káros tartalmaktól. Az általad kiválasztott 4 jegyű PIN-kód segítségével könnyedén elzárhatod a kiválasztott csatornákat, korhatáros filmeket, vagy a FilmPremier fizetős szolgáltatásait.

  • A "zárt lakat" ikon azt jelzi, hogy már van megadott PIN-kód, amely bizonyos csatornákat véd.
  • A "nyitott lakat" ikon azt jelzi, hogy már van megadott PIN-kód, de az még nem véd semmit. A védelem beállításához a PIN-kód beírása szükséges.
  • A lakat ikon hiánya azt jelzi, hogy nincs védelem beállítva.
  • Az "OK" gomb megnyomásával a "PIN-kód megadása" menüponthoz érsz.

PIN-kód megadása, megváltoztatása:

  • Válassz ki egy 4 számjegyből álló kódot, majd írd be a megfelelő helyre.
  • A PIN-kód megadása után válaszd ki, hogy melyik csatornákat szeretnéd levédeni, ezáltal a kódot nem ismerő személyek elől tiltottá válik.
  • A PIN-kóddal eldöntheted, hogy mely korhatár-besorolás szerinti filmeket zárolod, illetve meghatározhatod azt is, hogy a FilmPremier szolgáltatásban történő vásárlást és a fizetős szolgáltatások elérését engedélyezed-e bárki számára, vagy sem.

A védett műsorok rögzítéséhez nincs szükség PIN-kód megadására, de a rögzített műsor megtekintéséhez már szükséges a PIN-kód.

Utoljára frissítve: 2022. június 15.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!