GYAKORI KÉRDÉSEK

Csoportos beszedési megbízásom van, de a bankszámlámon éppen nem volt elég pénz a havi mobilszámla díjának levonásához. Mi a teendőm?

Számlafedezetlenség, illetve limittúllépés esetén egyénileg kérhetsz pótterhelést, mivel azt Társaságunk nem indítja el automatikusan.

A pótterhelést elő- illetve számlafizetőként kérheted, a fedezet pótlása, illetve a limit megemelése után e-mailben, a "Módosítás, Megrendelés/Számla ügyintézés (másolat, egyenlegközlő, csekk kiküldése, hívásrészletező, fizetési mód)" kategóriát kiválasztva, saját kezű aláírásoddal ellátott levél csatolásával. A teljesítéshez az alábbi adatok feltüntetése szükséges:

  • folyószámlaszám,
  • bankszámlaszám,
  • terhelendő összeg.

A pótterhelés folyamata és teljesítése a banki utalásnál lényegesen hosszabb időt vesz igénybe, ezért a gyorsabb beérkezés érdekében javasoljuk, hogy egyéni banki átutalással vagy bankkártyás fizetéssel rendezd az érintett számlát. Ilyenkor természetesen nem szükséges pótterhelési igény benyújtása.

Bankszámlaszámaink:

  • CIB Bank Zrt.: 10700024-04107604-52000001 (külföldi számlaszámról történő átutaláskor az alábbi adatok is szükségesek: SWIFT kód: CIBHHUHB, IBAN: HU32)
  • Unicredit Bank Hungary Zrt.: 10918001-00000002-10040122 (külföldi számlaszámról történő átutaláskor az alábbi adatok is szükségesek: SWIFT kód: BACXHUHB, IBAN: HU48)
  • BNP Paribas Magyarországi Fióktelepe: 13100007-02506810-03663484 (külföldi számlaszámról történő átutaláskor az alábbi adatok is szükségesek: SWIFT kód: BNPAHUHX, IBAN: HU07)

Kérjük, hogy a gyors és hatékony könyveléshez az átutalás közleményében tüntesd fel:

  • a számla sorszámát,
  • illetve a "Kedvezményezett neve" mezőben a Magyar Telekom Nyrt.-t.

Bankkártyás fizetésre számítógépedről az online ügyfélszolgálatunkon vagy mobilodról a Telekom alkalmazásban van lehetőséged.

Töltsd le az Telekom alkalmazást és fizesd számláid egyetlen kattintással:

- az App Store-ból (iPhone-ra és iPad-re) és

- a Google Play-ből (androidos telefonra és tabletre).


Utoljára frissítve: 2023. április 11.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!