2021. november 13. (szombat) 22 órától várhatóan november 14. (vasárnap) 8 óráig rendszereink ütemezett műszaki karbantartása miatt a telekom.hu és a Telekom alkalmazás nem lesz elérhető. Köszönjük türelmedet!
2021. november 13. (szombat) 22 órától várhatóan november 14. (vasárnap) 8 óráig rendszereink ütemezett műszaki karbantartása miatt a telekom.hu és a Telekom alkalmazás nem lesz elérhető. Köszönjük türelmedet!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Szükség van szakemberre vagy szerelési/építési munkára a Sat TV beszerelése esetén?

A telepítést minden esetben műszaki munkatársaink végzik - egy előre egyeztetett időpontban -, így a beszereléssel kapcsolatban nincs további teendőd.

Kollégáink a telepítés során felszerelik az általunk biztosított kültéri egységet (parabola antennát), valamint üzembe helyezik a vevőegységet (Set Top Boxot) is.

Amennyiben a lakóhely adottságainak következtében a díjmentes alapszerelésen felüli telepítéshez további munkálatok szükségesek, a telepítési díjak a következők szerint alakulhatnak:

  • lapos tetőtartó szerelés egyszeri díja bruttó 57 950 Ft,
  • tartószerelés (tetőre vagy talajra) egyszeri díja bruttó 28 650 Ft.

További fontos tudnivalók:

  • csak déli falfelületen vagy északi fallal rendelkező tömbházak legfelső emeletén helyezhető el az antenna, azonban esetenként a keleti és a nyugati falon is van lehetőség az elhelyezésre,
  • a kültéri egység szolgáltatási címen történő felszerelhetőségét, a műholdra való rálátást neked kell biztosítanod,
  • a telepítés elvégzéséhez szükséges egyéb – pl. műemléki, szakhatósági és lakóközösségi – engedélyeket neked kell beszerezned,
  • ha a vétel csak tetőtartóval oldható meg, és a tető síkpalával, hullámpalával, náddal, fémlemezzel van lefedve tetőtartó létesítésére nincs lehetőség,
  • amennyiben az épület tetőszerkezetére a szerkezet gyártója garanciát vállalt, de a garanciához szükséges, hogy a gyártó  által minősített szakkivitelező végezzen minden munkát a tetőn, úgy a garancia elvesztésének lehetőségéről szóló tájékoztatás után, a tetőtartó szerelélést a kifejezett kérésedre a fent felsorolt díjakért végezzük el.

A Sat TV-szolgáltatás mellé utólagosan megrendelt Felvétel opció esetén, új vezetéket is el kell helyezni a kültéri egység és a beltéri egység között.

A szolgáltatás használatában segítséget nyújthatnak a Sat TV hozzáféréshez kapcsolódó használati és vevőegység útmutatók, melyeket a szolgáltatás beszerelésekor is átadunk.

Utoljára frissítve: 2021. október 25.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!