2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogyan kell külföldről hívást indítani?

A külföldi hálózatokból mindig az adott országban használatos nemzetközi forgalomválasztóval (00 vagy +) kell hívást indítani.
Javasoljuk, hogy a számodra fontos telefonszámokat nemzetközi előhívóval együtt tárold készülékedben (mobil telefonszám esetén +36 30 1234567, vezetékes telefonszám esetén pedig +36 1 1234567 formátumban), mert az így elmentett telefonszámok egyszerűen hívhatóak belföldről és külföldről egyaránt.

Havi díjas előfizetőink számára a roaming szolgáltatás alapesetben automatikusan elérhető, amennyiben az központilag (pl. egyirányúsítás, szüneteltetés miatt), vagy ügyfelünk egyéni kérésére nem tiltott.

Töltsd le a Telekom alkalmazást és intézd ügyeidet bárhol, bármikor:

- az App Store-ból (iPhone-ra és iPad-re) vagy

- a Google Play-ből (androidos telefonra és tabletre).


Domino díjcsomag estén fontos, hogy akár bel-, akár külföldön aktiváld a Roaming szolgáltatást készüléked segítségével a *104# kóddal, hívásindításként. Emellett fontos, hogy készülékeden is engedélyezett/bekapcsolt legyen a roaming funkció. A roaming szolgáltatás aktiválása után a hívás indítása a fent leírt módon (+országhívó-körzetszám-telefonszám tárcsázása) lehetséges.

Roaming tájékoztatónk segítségével kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb hálózatot, és megtalálod a külföldi szolgáltatók fontosabb telefonszámait is (pl. ügyfélszolgálat, segélyhívás stb.).
Külföldi tartózkodásod során lehetőség szerint manuális hálózatválasztással csatlakozz fel az adott országban elérhető hálózatok egyikére. A roaming szolgáltató neve a kijelződön is rögtön láthatóvá válik. Tekintettel arra, hogy az EU díjzónában egységes a roaming szabályozás, tetszés szerint választhatod ki a hálózatot. Az EU díjzónán kívüli partnerhálózatokat ide kattintva tekintheted meg, az érintett országkiválasztása után.

Utoljára frissítve: 2022. június 10.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!