2023. március 1-től inflációkövető díjkorrekciót hajtunk végre. Tudj meg többet a részletekről!
2023. március 1-től inflációkövető díjkorrekciót hajtunk végre. Tudj meg többet a részletekről!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mit tehetek, ha banki utalásnál véletlenül téves hivatkozást írtam a közlemény rovatba, vagy egy másik számlaszámra utaltam?

Ha a közlemény rovatba téves adatot írtál vagy hiányosan töltötted ki, azt e-mailben, a "Módosítás, Megrendelés/Számla ügyintézés (másolat, egyenlegközlő, csekk kiküldése, hívásrészletező, fizetési mód)" kategóriát választva, az előfizető aláírását tartalmazó szkennelt igény csatolásával jelezheted.

A megkeresés előtt készítsd elő a következő adatokat:

  • az átutalás dátuma,
  • bankszámlaszámod,
  • az utalás pontos összege,
  • a tévesen megadott, és a fentiek szerinti helyes hivatkozás.

Amennyiben az addig megszokottaktól eltérően véletlenül másik számlaszámunkra utaltál, akkor a számlán szereplő átutaláshoz szükséges adatok megadása esetén - a terhelést követő 2. munkanapon megtörténik a könyvelés, hiányos vagy pontatlan adatok esetén 4-5 munkanapon belül.


A későbbiekben, az automatikus, és gyors könyvelés érdekében kérjük, hogy minden esetben az adott havi számlán megtalálható számlaszámot (51-gyel vagy 53-mal kezdődő, 16 jegyű számsor) írd be a közlemény rovatba.

Ha postai befizetési csekk van birtokodban, ügyelj arra, hogy a csekken szereplő, 0056-tal kezdődő 24 jegyű számsor a Magyar Telekom Nyrt. azonosítója, ezért banki utalásaidnál ne erre hivatkozz!

További információkért (pl. bankszámlaszámok) kattints a "Kapcsolódó kérdések"-re

Utoljára frissítve: 2023. március 22.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!