Ha telepítéssel járó otthoni szolgáltatást is szeretnél a terméked mellé, a megrendelésedet december 9. 14:00-ig kell leadnod. Részletek
Ha telepítéssel járó otthoni szolgáltatást is szeretnél a terméked mellé, a megrendelésedet december 9. 14:00-ig kell leadnod. Részletek

GYAKORI KÉRDÉSEK

A havi mobil számlámban olyan szolgáltatást látok, melyet csak a hónap egy részében vettem igénybe, mégis teljes havi díjat számláztatok, miért?

Aktuális díjszabásunk szerint meghatározott szolgáltatások, díjcsomagok tört havi, fél tört havi, illetve egész havi számlázásúak.

Tört havi számlázás: időarányosan, az aktív napok száma szerint számlázzuk a havi díjat.
Pl. e-Pack kedvezmény, Családi mobil opció.

A féltörthavi számlázás azt jelenti, hogy az első hónapban a szolgáltatás/díjcsomag bekapcsolásától, a hónap utolsó napjáig időarányosan, ám a használat további hónapjaiban a havi díj teljes egészében fizetendő.

Egész havi számlázás: az igénybevétel minden hónapjában a díj teljes naptári hónapra fizetendő, függetlenül a díjcsomagra/szolgáltatásra/kedvezményre igénybe vett napok számától. A felhasználható kedvezmény teljes egészében felhasználható, függetlenül a hóközi aktiválás, díjcsomagváltás és megszüntetés időpontjától. Ilyen szolgáltatás pl. Költségkontroll opció.

A további részletekért kattints a díjszabásunkra!

Utoljára frissítve: 2022. november 7.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!